Nærvær er også en cykeltur 15 feb 2019

Bolig

Hvordan har du lyst til, at dit seniorliv ser ud? Skal du fortsat arbejde og hvor mange timer vil du bruge på at vedligeholde bolig og have samtidig med?

Måske vil du hellere have den økonomiske frihed og blot leve i en lille andelslejlighed, som ikke koster alverden hver måned, således at du kan bruge dine kræfter bedst muligt. Måske vil du gerne købe det sommerhus, du har drømt om hele livet, og på sigt skifte den store villa ud med masser af luft omkring dig?

Måske ønsker du at være frivillig i en dejlig organisation som SIND eller Børns Vilkår fx. Du sætter selv grænserne for, hvad dit liv skal gå med. Måske ønsker du at bruge tid på selvudvikling og træning af krop og psyke. Du har muligheder nok.

Nu er tiden inde til at overveje, hvad du har brug for a og måske tage snakken med din ægtefælle, hvis du har sådan en. Ellers kan du overveje om du ønsker en ny livspartner – en god ven, en at rejse sammen med eller blot spise sammen med.

Det er også muligt at melde dig ind i Ældresagen (selvom du ikke synes du er gammel nok). Her er der arrangementer, som kan fylde dig med livsglæde og lærdom.

Hvis du har ønsker til at arbejde med dette livsområde, eller du har tekster, som du gerne vil have, at jeg skriver mere om, så skriv endelig.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon Skriv, ring, send en ven – gør det nu!

Køb gavekort til

 

"dit mentale 360 graders check" 

Få et psykisk sundhedscheck i disse tider.