Podcast om livet

Vil du have et indblik i hvordan jeg arbejder med podcast?

Jeg elsker at lytte til podcasts, når jeg skal sove. Det er vi vist mange, som gør. For at fjerne anden støj, for at blive beroliget, for at flytte fokus, for at styre drømmene i den skønneste retning. Måske for noget helt andet. Du ved bedst selv, hvad dine ynglingspodcast indeholder.

Jeg tror på, at vi lærer når vi ligger der, helt stille og venter på søvnen. Derfor har jeg indtalt lidt af min værktøjskasse, fordi den har mange af mine klienter fået lyst til at lytte til, mens de falder i søvn. Den anden podcast, som p.t. ligger her, er mit bud på hvordan en podcast med dine selvvalgte ord kan lyde. 

Podcasten, som du kan købe i shoppen bliver indtalt af mig. Derfor vil jeg gerne vide, om du skal bruge den energisk om formiddagen, til middagsluren eller som “fald-i-søvn” podcast. Men det skriver du blot til mig når du har købt din egen PowerTalk.

Kærligst Helene

Hvorfor endnu en podcast

Podcast om livet er for mig sådan et dejligt begreb. Selv bruger jeg podcasts hver dag, for at blive klogere på verden, andres måde at leve på og jeg bruger det også, når livet er svært. For at spejle mig i andre, som har det svært. Eller sjovt. Eller let. Eller skægt. Som kan lide kaffe og bager kager. Som strikker eller hækler. Måske har viden og nysgerrighed altid været en styrke i mit liv.

Mine egne podcast har jeg indtalt, fordi jeg manglede et sted at henvise klienter til, når vi havde talt om et værktøj i praksis. Specielt bevidsthed er et nøglebegreb i podcast om livet. Fordi vores bevidsthed er ubegrænset og fordi vi kan blive ved med at lære nyt. Både når vi er vågne og når vi sover. 

Mine foretrukne podcast om livet - lige nu i 2022

For tiden hører jeg podcast om livet her:

Sarah og monopolet

DR dokumentar podcast – alle typer

Lydbøger – favoritten for tiden er Factfulness af Hans Rosling

Brené Brown – 

Esther Perel – where should we begin

Lægens Ord

Brinkmanns briks

Psykologen i øret

Tænd for mig

 

Bare for at nævne et par stykker. Send mig gerne dine anbefalinger. Sammen bliver vi klogere på livet og fremtiden og lysten og glæden i livet.

Kærligst Helene