Kontakt

Dine spørgsmål og kontakt til

Mau Coaching, parterapi og registreret psykoterapeut

Psykoterapi i Valby

+ - Har du forstand på diagnoser og hvordan du kan hjælpe?

Ja. Jeg lever selv (velmedicineret) med generaliset angst.

Jeg kender mennesker med asperger, autisme, add, adhd, depression, selvskade, angst og andre diagnoser fra mit netværk og jeg underviser hver måned mennesker i, hvordan de kan leve med pårørende, som har diagnoser. Jeg tror på det hele menneske - udenom eller indeni - diagnoserne skal behandles af fagkundskaben (læger og psykologer samt psykiatere).

 

Mit take efter diagnosticering

Når selve diagnosen er på plads, er der ofte et stykke arbejde at lave. Selvudvikling hos mig hjælper dig med at blive et eller udvikle dit hele menneske.

Som selvstændig erhvervsdrivende har jeg ofte mennesker i praktik hos Mau Coaching. Derfor udbygger jeg også mine kompetencer i min praksis. Fordi de mennesker, som jeg har i praktik ofte har en af ​​ovenstående eller andre diagnoser. Jeg nyder at blive klogere på det hele menneske. Praktik hos mig er mulighed, som jeg giver til samfundet og de mennesker, som lever med sygdom.

+ - Hvordan arbejder du med mig og min partner?

Jeg stiller jer en masse spørgsmål og derefter fastsættes et mål for selve forløbet, som sættes af jer på første møde. Hvor mange timer I behøver, kommer an på, hvor I er sammen. Men oftest varer et forløb mellem 6-20 sessioner. Mange kommer desværre først, når skibet er ved at synke - metafor for et forlist ægteskab eller “at vokse fra hinanden”. Jeg anbefaler dig og din partner at starte tidligt i forholdet. For at lære hinanden at kende og for at kunne starte en ny udvikling sammen.

Jeg ved, at med en lille pakke på 5x1,5 time kommer I langt med jeres udvikling af parforholdet.

+ - Hvor mange timer er normalt i et forløb hos dig?

Som klient kan du arbejde sammen med mig på 3 forskellige måder - det korte forløb, som dækker et livsområde. Et længere forløb, hvor du også får arbejdet i dybden med modstande og fortolkninger. Og sidst - det samlede forløb, hvor du kommer igennem alle livsområder. Herunder beskriver jeg de enkelte forløbstyper og min erfaring med varighed og antal timer. Det varierer dog meget. Men du har hele tiden ledelsen i dit liv. Du bestemmer.

Et forløb specifikt dybdegående psykoterapi inden for ét område af livet. Det tager mellem 5-10 gange.

Den længste periode varer omkring 2 år. Så gennemgår du alle livets områder, og du ved, hvordan du vil gøre mere på de områder, der er vigtigst for dig. En gang om ugen i cirka 90 måneder. Vi taler om dit forløb og hvad du vil opnå, uanset om du kommer for første gang eller igen. Vi afholder løbende statussamtaler. For hvert 6-10 måde.

Sidst kan du også gøre det regelmæssigt. Fordi du har et  specifikt livsområde, som du ønsker at dykke ned i. 

+ - Hvad er en enetime?

Det er en selvudviklingstime, som indledes med rådgivningssamtalen på 1,5 time. Herefter har du din egen plan for, hvad du gerne vil arbejde videre med. Jeg anbefaler, at du selv skriver lidt ned undervejs. Det bliver dels nemmere for dig, at se din udvikling løbende. Dels kan du bedre huske, når du både ser, lytter og skriver.

+ - Ved du noget om at være pårørende til psykisk sårbare?

Jeg har undervist pårørende til psykisk sårbare siden 2015 og betegner mig derfor som specialist indenfor området. Det gavner dig, at jeg har hørt så meget fra andre, som jeg har. Jeg ved hvor du kan få støtte og vejledning. Ligeledes kan jeg pege i retninger, som du måske ikke havde i forvejen.

+ - Giver du rabat?

Ring til mig, hvis du har spørgsmål til rabatter og særlige vilkår. Jeg har flere muligheder og kan derfor altid matche priser fra en sygeforsikring eller fra lægens henvisning.

Kontakt Mau Coaching, parterapi og registreret psykoterapeut, for en tid som kan passe dig i næste uge (hvis akut tid, så ring allerede i dag) men også hvis du blot ønsker at få mit perspektiv på et af dine daglige dilemmaer. Her skriver du også, når du gerne vil høre mere om mig og mine metoder.

Kontakt mig for at få konkret viden med det samme. Hvis du er nysgerrig på, hvem jeg er, hvad jeg står for og du vil have en fornemmelse af min måde at arbejde på.

Hvis du i første omgang blot har lyst til at kontakte mig for et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Eller kontakt mig omkring dine spørgsmål vedrørende parterapi, livsområder, livsvisioner, misbrug, psykisk sårbarhed og livet generelt. Intet spørgsmål er for stort eller for småt.

At skrive til mig her koster ingen penge. Måske vil jeg spørge efterfølgende, om jeg må bruge dit dilemma eller spørgsmål i anonymiseret form. Men jeg spørger altid først. Derfor kan du trygt skrive til mig om stort og småt. Jeg kigger på dit spørgsmål, når jeg har en ledig stund. Du kan også læse mere om min filosofi, søge efter livsområder, lave din første opgave her og købe dine første timer. Du bestemmer helt selv. Kontakt Mau Coaching, parterapi og registreret psykoterapeut

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.

Kærligst,
Helene Mau

Adresse

Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby

Telefon