Materialer

Materialer fra psykoterapeut Helene Mau

De materialer, som er her, er til dig, som enten vil gå igang med at arbejde med livsplanlægning på egen hånd eller til dig, som har købt et forløb hos mig og skal bruge de givne materialer. Husk at de er til dit personlige brug. Rigtig god fornøjelse og lad mig vide, hvis du mangler noget.

Materialerne kan frit downloades og bruges af dig og dine. Det er materialer, som jeg bruger i det terapeutiske arbejde, og som jeg henviser til – både i terapien og i undervisning. Derfor har jeg valgt at lægge dem her, så du også kan få glæde af dem, selvom du ikke er startet i forløb hos mig. Hvis du vil købe et forløb, så se her.

Kærlig hilsen og god arbejdslyst,

Helene – psykoterapeut i valby

Hvis du ønsker at vide, om en coach er noget for dig, så klik på knappen nedenfor.

Er du nysgerrig på, hvad jeg kan hjælpe dig med eller om du har brug for en coach eller noget helt andet, så klik på den lille undersøgelse, jeg har designet. Når du har svaret på spørgsmålene (cirka 10), så er du lidt klogere på dig selv allerede. 

Nogle af mine materialer i en print bar udgave til dit personlige brug.

Livsplanlægning kan bruges til at få overblik over din nuværende tilfredshed og derfor kan du printe en side ud og sætte dig med en opgave, som på 5 minutter giver dig et overblik og en ro. Måske endda lidt inspiration til fremtiden.

Hvis du vil arbejde videre, kan du “tage livsplanlægning et skridt videre” og skrive dine delmål. Hvis du vil inspireres til livsområder, så skriv en mail til mig her og jeg vil sende dig link til de livsområder, som du ønsker inspiration indenfor.

En lidt længere inspiration til dit liv - nemlig styrketesten.

Hvis du ønsker lidt mere inspiration til at være tilfreds i hverdagen, så kan ovenstående materiale og svar give dig meget viden om dig selv. Denne viden kan du tage med dig i hverdagen, uanset om du bruger den i arbejdssøgende eller rent privat. Testen giver dig mulighed for at leve livet mere fuldt.

Hvad bruges materialerne til?

Jeg bruger hver især til at støtte dig i en udviklingsproces, hvor mål og drømme bliver godt og grundigt gennemdrøftet, så det bliver tydeligt, om du følger din livsplan og dine ønsker – eller om du er på vildspor.
Spørgeskemaet om coaching er tænkt som dit eget lille undersøgelsesværktøj. Brug det til at blive bevidst om, hvorvidt du er tilfreds i dit liv, om du eventuelt har brug for sparring eller en samtale.

Livshjulet danner overblik og skaber retning.

Livsplan kan bruges som master til at skrive de enkelte livsområders visioner og delmål.

Tag livsplanlægning et skridt videre – bruges til at udvikle evner og skabe integration mellem det, du allerede kan og det, du gerne vil lære at kunne fokusere på fremover – når vi taler om evner. Her kommer din fulde integritet i spil og du bliver med tiden mere bevidst om, hvad du kan holde øje med og hvor dine pejlemærker er.

Kærligst Helene