Materialer fra psykoterapeut Helene Mau

 

Alle materialer er til dig, som enten vil gå igang med at arbejde med livsplanlægning på egen hånd eller til dig, som har købt et forløb hos mig og skal bruge de givne materialer. Husk at di er til dit personlige brug. Rigtig god fornøjelse og lad mig vide, hvis du mangler noget.

Materialer fra psykoterapeut Helene Mau kan frit downloades og bruges af dig og dine. Det er værktøjer, som jeg bruger i det terapeutiske arbejde, og som jeg henviser til i blogteksterne. Derfor har jeg valgt at lægge dem her, så du også kan få glæde af dem, selvom du ikke er startet i forløb hos mig. Hvis du vil købe et forløb, så se her.

Hvad bruges de 3 værktøjer til?

Jeg bruger 2 til at støtte mine klienter i en udviklingsproces, hvor mål og drømme bliver godt og grundigt gennemdrøftet, så det bliver tydeligt, om klienten følger sin livsplan og sine ønsker – eller om klienten er på et sidespor.

Spørgeskemaet er tænkt som dit eget lille undersøgelsesværktøj. Brug det til at blive bevidst om, hvorvidt du er tilfreds i dit liv, om du eventuelt har brug for sparring eller en samtale.

Livshjulet danner overblik og skaber retning.

Livsplan kan bruges som master til at skrive de enkelte livsområders visioner og delmål.

 

Kærligst Helene

Skal vi snakkes?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Køb gavekort til

 

"dit mentale 360 graders check" 

Få et psykisk sundhedscheck i disse tider.