Materialer

Materialer fra psykoterapeut Helene Mau

De materialer, som er her, er til dig, som enten vil gå igang med at arbejde med livsplanlægning på egen hånd eller til dig, som har købt et forløb hos mig og skal bruge de givne materialer. Husk at de er til dit personlige brug. Rigtig god fornøjelse og lad mig vide, hvis du mangler noget.

Materialerne kan frit downloades og bruges af dig og dine. Det er værktøjer, som jeg bruger i det terapeutiske arbejde, og som jeg henviser til – både i terapien og i blog teksterne. Derfor har jeg valgt at lægge dem her, så du også kan få glæde af dem, selvom du ikke er startet i forløb hos mig. Hvis du vil købe et forløb, så se her.

Kærlig hilsen og god arbejdslyst,

Helene – psykoterapeut i valby

Hvad bruges værktøjer til?

Jeg bruger hver især til at støtte mine klienter i en udviklingsproces, hvor mål og drømme bliver godt og grundigt gennemdrøftet, så det bliver tydeligt, om klienten følger sin livsplan og sine ønsker – eller om klienten er på et sidespor.
Spørgeskemaet om coaching er tænkt som dit eget lille undersøgelsesværktøj. Brug det til at blive bevidst om, hvorvidt du er tilfreds i dit liv, om du eventuelt har brug for sparring eller en samtale.

Livshjulet danner overblik og skaber retning.

Livsplan kan bruges som master til at skrive de enkelte livsområders visioner og delmål.

Tag livsplanlægning et skridt videre – bruges til at udvikle evner og skabe integration mellem det, du allerede kan og det, du gerne vil lære at kunne fokusere på fremover – når vi taler om evner.

Kærligst Helene