Materialer fra psykoterapeut Helene Mau

 

De materialer, som er her, er til dig, som enten vil gå igang med at arbejde med livsplanlægning på egen hånd eller til dig, som har købt et forløb hos mig og skal bruge de givne materialer. Husk at de er til dit personlige brug. Rigtig god fornøjelse og lad mig vide, hvis du mangler noget.

 

Materialerne kan frit downloades og bruges af dig og dine. Det er værktøjer, som jeg bruger i det terapeutiske arbejde, og som jeg henviser til i blogteksterne. Derfor har jeg valgt at lægge dem her, så du også kan få glæde af dem, selvom du ikke er startet i forløb hos mig. Hvis du vil købe et forløb, så se her.

Kærlig hilsen og god arbejdslyst,

Helene – psykoterapeut i valby

Hvad bruges de 3 værktøjer til?

 

Jeg bruger hver især til at støtte mine klienter i en udviklingsproces, hvor mål og drømme bliver godt og grundigt gennemdrøftet, så det bliver tydeligt, om klienten følger sin livsplan og sine ønsker – eller om klienten er på et sidespor.

Spørgeskema er tænkt som dit eget lille undersøgelsesværktøj. Brug det til at blive bevidst om, hvorvidt du er tilfreds i dit liv, om du eventuelt har brug for sparring eller en samtale.

Livshjulet danner overblik og skaber retning.

Livsplan kan bruges som master til at skrive de enkelte livsområders visioner og delmål.

 

Kærligst Helene

Skal vi snakkes?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Jeg er stadig ikke ramt af nedlukningen, da jeg har mulighed for at tage alle forholdsregler.

 

Hvis vi passer på hinanden og hjælper hinanden med at holde mit terapirum coronafrit, kan vi fortsætte vores betydningsfulde samtaler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desuden holder jeg mig selv udenfor smittefare ved fornuftig adfærd. Jeg lader mig teste forbyggende hver uge, og jeg lukker naturligvis ned, hvis jeg udgør nogen som helst smitterisici.

 

Har du en aftale hos mig, og får symptomer, bliver smittet, eller har været i nærkontakt med en smittet, beder jeg dig naturligvis give mig besked.

Hvis du må melde fra til en aftale på grund af corona, accepteres afbud med kort varsel uden normal afbudsbetaling.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig på:

                 

   30482372 /   info@helenemau.dk

 

Fortsat velkommen i trygge og coronasikre omgivelser - kærligst Helene

  • vi er allerhøjest 3 mennesker på 18 m2 og 2 m2 på 10 m2
  • vi holder den sikre afstand (2 m mellem stolene)
  • vi har ingen tæt fysisk kontakt
  • vi hoster og nyser i ærmet
  • jeg har håndsprit til fri brug i terapirummet og i fælles arealerne
  • jeg spritter/vasker egne hænder før/efter hver session
  • jeg spritter dørhåndtag, bord mv før hver session, der gøres ekstra grundigt rent, og jeg spritter stolene af mellem hver session
  • jeg lufter ud mellem hver session
  • det er altid muligt at vaske eller desinficere hænder på toilettet. Der er engangshåndklæder og der er naturligvis sæbe og håndsprit.
  • toilet rengøres og sprittes løbende efter brug mellem gæster. Du har dog også selv mulighed for at spritte og rense inden dit besøg.