Livsplan

Velkommen til livsplanen. Hvis du har læst mine blogtekster, så ved du allerede noget om, hvad jeg taler om med hensyn til livsplan og visioner. Du har måske også hørt om dem via andre eller ved at være på besøg i min praksis.

Skriv din egen livsplan for hvert område og ligeledes dine delmål

På denne side kan du hente et skema til din livsplan for det enkelte livsområde. Du klikker på “sjæl/ånd” og får en dropdown, hvor du kan vælge et af de 11 livsområder og så kan du skrive din vision og delmål. Når du trykker på gem, får du en mail ligesom jeg får en mail. Jeg vil herefter give dig mine råd i forbindelse med vision og delmål, som du kan bruge i terapien. Det er altså kun råd, du modtager, hvis vi har aftalt det på forhånd. Skriv til mig her for at lave en aftale.

Livsplaner kan bruges på mange måder. Det er tænkt således, at du skriver dine egne ord ind i visionen og ligeledes delmål, som giver dig mening. Efterfølgende modtager du en mail med livsplanen i et format, som du kan printe og hænge op. På den måde får du et overblik over det enkelte livsområde.

God fornøjelse,
Kærligst Helene