Cookiepolitik hos psykoterapeut Helene Mau

 

Læs vores Cookiepolitik i pdf-format

 

 

Cookiepolitik hos psykoterapeut Helene Mau

Generelt

Som besøgende på vores website er du i sikre hænder. Nedenfor fremgår vores datapolitik, som omhandler de oplysninger vi indsamler for at sikre brugeroplevelsen på vores side. Ydermere beskriver vi, hvorfor du med ro i sjælen kan navigere rundt på vores side uden at bekymre dig om, om vi misbruger dine digitale fodspor på siden.

Cookiepolitik hos psykoterapeut Helene Mau

Vi anvender cookies på vores hjemeside, som er data, der gemmes på din enhed (computer, mobil, tablet el. lign). Disse data har til formål at genkende din enhed og øge brugervenligheden samtidigt med at de husker indstillinger, målretter annoncer mm.

Det er muligt at slette cookies og alternativt blokere dem.

Sletter eller blokerer du dog dine cookies, vil de annoncer, du får vist ikke være ligeså relevante for dig. Desuden vil der oftere blive vist annoncer for dig. Læs mere i Cookie politikken på linket forneden.

Guides til sletning af cookies
Slet cookies for Safari på din mac
Slet cookies for Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch
Slet cookies for Google Chrome på Android enheder
Slet cookies for Google Chrome på din computer
Slet cookies for Microsoft Edge på din computer

Vores hjemmeside indeholder cookies fra nogle af de mest hyppige tredjeparter.

 

Personoplysninger og privatlivspolitik

Når du tilgår vores hjemmeside registreres dine personoplysninger. Personoplysninger er informationer, som kan føre tilbage til dig. Dette kan b.la. være oplysninger om din computer eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk placering, samt din navigering på siden. Disse oplysninger kan blive brugt i forbindelse med nyhedsbreve, konkurrencer, undersøgelser mf.

Såfremt du giver samtykke til og indtaster dit navn, e-mail, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger kan disse informationer også behandles. Som regel vil disse informationer kun være aktuelle at tilgå ved oprettelse af et køb eller login.

Formål med opbevaring af oplysninger

Disse oplysninger har til formål at identificere dig som bruger, sådan at de annoncer, du måtte få vist, får størst mulig relevans. Ydermere bruges oplysningerne til at registrere køb og betalinger, samt sikre at de services, som du efterspørger, bliver leveret på korrekt vis – dette kan eksempelvis være nyhedsbreve, meddelelser etc.

Sikkerhedsforanstaltninger

Der er foretaget tekniske- samt organisatoriske foranstaltninger mod at de oplysninger, vi måtte besidde, vil blive slettet, offentliggjort, manipuleret, forringet eller misbrugt i strid med lovgivningen.

Tidsramme for opbevaring af oplysninger

Oplysningerne gemmes i den periode, som er tilladt i henhold til lovgivningen. De bliver slettet, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningen samt baggrunden for opbevaring – derfor er det ikke muligt at præcisere periodens generelle længde.

Videregivelse af oplysninger til tredjeparter

De oplysninger, der er kendt, videregives til en række tredjeparter. Disse tredjeparter behandler oplysninger på vores vegne og må ikke benytte dem til egne formål. Som tidligere nævnt vil personoplysninger så som navn, e-mail, adresse mf. kun videregives, såfremt der er givet samtykke til dette.
Vores databehandlere består udelukkende af selskaber i EU eller i lande, som har krav til tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

Indsigt i oplysninger samt klager

Det er altid din ret at få oplyst præcis hvile personoplysninger, vi behandler om dig. Desuden kan du til hver en tid frabede at oplysningerne anvendes. Ydermere kan du få tilbagekaldt dit samtykke til, at oplysninger om dig bliver behandlet. Hvis oplysninger, som måtte blive behandlet, er forkerte, har du ret til at få slettet eller rettet disse. Dette sker ved at kontake os på: info@maucoaching.dk

Føler du, at vores behandling af dine personoplysninger er forkert, og ønsker du at klage, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Etiske regler

De etiske regler, som vi følger, kan du læse her.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Mau Coaching v. Helene Mau
Scharlingsvej 6
2500 Valby
Telefon: +45 30 48 23 72
Email: info@maucoaching.dk

Jeg er stadig ikke ramt af nedlukningen, da jeg har mulighed for at tage alle forholdsregler.

 

Hvis vi passer på hinanden og hjælper hinanden med at holde mit terapirum coronafrit, kan vi fortsætte vores betydningsfulde samtaler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desuden holder jeg mig selv udenfor smittefare ved fornuftig adfærd. Jeg lader mig teste forbyggende hver uge, og jeg lukker naturligvis ned, hvis jeg udgør nogen som helst smitterisici.

 

Har du en aftale hos mig, og får symptomer, bliver smittet, eller har været i nærkontakt med en smittet, beder jeg dig naturligvis give mig besked.

Hvis du må melde fra til en aftale på grund af corona, accepteres afbud med kort varsel uden normal afbudsbetaling.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig på:

                 

   30482372 /   info@helenemau.dk

 

Fortsat velkommen i trygge og coronasikre omgivelser - kærligst Helene

  • vi er allerhøjest 3 mennesker på 18 m2 og 2 m2 på 10 m2
  • vi holder den sikre afstand (2 m mellem stolene)
  • vi har ingen tæt fysisk kontakt
  • vi hoster og nyser i ærmet
  • jeg har håndsprit til fri brug i terapirummet og i fælles arealerne
  • jeg spritter/vasker egne hænder før/efter hver session
  • jeg spritter dørhåndtag, bord mv før hver session, der gøres ekstra grundigt rent, og jeg spritter stolene af mellem hver session
  • jeg lufter ud mellem hver session
  • det er altid muligt at vaske eller desinficere hænder på toilettet. Der er engangshåndklæder og der er naturligvis sæbe og håndsprit.
  • toilet rengøres og sprittes løbende efter brug mellem gæster. Du har dog også selv mulighed for at spritte og rense inden dit besøg.