Video

Videoer fra psykoterapeut Helene Mau - hvorfor nu det?

Jeg er examineret psykoterapeut og parterapeut – med base i København – nærmere bestemt Valby, som ligger et stenkast fra København. Jeg har haft min praksis siden 2006, og har altså hjulpet mange mennesker med både at være dygtige til at leve livet og være dygtigere til at arbejde med og udvikle enkelte områder af livet. Videosiden fra mig er til dig, der er visuel på den måde. De er alle produceret af Signe Hartvig Daugaard.

Overvejer du en coach - en videoer fra mig med spørgsmål

Denne video fortæller dig om arbejdet som coach. De spørgsmål, som jeg giver dig, kan du bruge til at tænke over, hvad du ønsker dig i den væredygtige fremtid.

Livshjulet og livsplanlægning - den anden video fra mig

Som psykoterapeut og coach arbejder jeg meget med livshjulet. Her i videoen fortæller jeg dig om dette fantastiske værktøj. Din væredygtige fremtid starter med et cirkel.

Søger du inspiration til ledelse - video til dig

Denne video er til dig, som leder en eller flere medarbejdere? Mit arbejde består ofte i at træne dig som leder til at kommunikere med nærvær og væredygtighed i forhold til dine medarbejdere. Videoen fortæller lidt mere om det.

Lidt billeder fra mit store billedearkiv - måske kan du inspireres til at kigge langt

Videoer fra psykoterapeut Helene Mau
Videoer fra psykoterapeut Helene Mau
Parterapi i Valby
Videoer fra psykoterapeut Helene Mau
Angst
Videoer fra psykoterapeut Helene Mau

Videoer fra psykoterapeut Helene Mau

Jeg har fået udviklet 3 små videoer, i et storslået og meget lærerigt samarbejde med Signe Hartvig, som ved ufatteligt meget om videoproduktion og verden. Jeg er virkelig stolt af de 3 videoer. Men – jeg er ikke en super vært på video – endnu. Måske er dette et af mine sværeste områder. Jeg er god til mennesker – men ikke til kameraet, fortæller jeg ofte mig selv. I stil med det, jeg altid har sagt tidligere i mit liv. Med det, jeg altid har fået at vide. At mit udseende skulle være på en bestemt måde før andre var tilfredse. F… tilfredshed i andres liv på mine vegne. Jeg håber at du nyder indholdet af videoerne. De er produceret med stor kærlighed og med mange timers arbejde til grund. Ingen videoproduktion er let. Ihvertfald ikke hvis det skal blive nogenlunde smagfuldt.