Hvordan jeg kan støtte dig til et dejligt liv?

coach og coaching fremmer livsglæde

Parforholdet med Mau Coaching

Nu har du endelig god tid sammen med din partner, og så går tiden bare. Parterapi står ikke på ønskelisten i hverdagen. Samhørighed er ikke noget, I taler om. Er det der ikke bare? 

Et styrket parforhold kræver tid, hver uge. Tid giver nærhed, kærlighed og samhørighed. Parterapi kan være løsningen. I kan udvikles hele livet og sammen skræddersyr vi Jeres parforhold, lige som I gerne vil have det. 

Vi kigger blandt andet på de mønstre, som I har sammen og afdækker jeres situation – mens den anden lytter med. Jeg giver værktøjer til håndtering af krise, hvis I er der. Jeg støtter jer til mere nærværende samtaler, og giver jer muligheden for at vokse sammen.

Ledercoaching med Mau Coaching

Som leder har du brug for at lytte mere end du taler. Dine medarbejdere har brug for at respektere hinanden. Behovet for at kunne regulere arbejdsdagen betyder noget. 

Med viden om de metakognitive tankeprocesser hjælper jeg dig og dine medarbejdere til at reducere og forandre stress på arbejdspladsen. Jeg hjælper jer med at forstå de begrænsninger, som også er en del af arbejdslivet. Fremfor alt giver jeg jer værktøjer til at tale sammen om det, som ofte er sværest. At regulere arbejdsmængde samtidig med at indtjeningen holder. At respektere hinandens grænser.

Stress er godt – i små doser. Desværre får vi alt for mange input hver dag, og derfor slapper hjernen aldrig af. Vi må derfor lære, at gøre noget andet, så vi bedre kan vælge.

Ledelsescoaching Valby - Helene Mau

Personligt arbejde med Mau Coaching

Mangler du en loyal samtalepartner – en tillidsfuld psykoterapeut?

En som kan give dig overblik og værktøjer fra første samtale.

Mangler du en sparring omkring parforhold, stress, kommunikation eller udvikling? Kunne du tænke dig at få de direkte og skarpe spørgsmål, som udvikler dig? Har du behov for at se dine venner oftere? Ved du hvordan?

Skal du have en stige for at nå dine mål? Kan du klappe af dig selv?
Ved du, hvor god du er? Kan du høre dig selv?

Jeg hjælper med at sætte mål, som du kan nå. Med livshjulet som inspiration får du hjælp til at lede dig frem mod bedre tider uden stress og bekymringer.

Psykoterapi Valby - Helene Mau
mentor for en psykisk sårbar

Mentor arbejde med Mau Coaching

Mangler du en loyal mentor – en sparringspartner, du kan have tillid til?

En som kan give dig overblik og værktøjer fra første samtale.

Mangler du sparring omkring sygdom og raskmelding i forbindelse med sygdom – uanset om det er psykisk eller fysisk. Mangler du en, som kan støtte dig igennem krisen?

Ved du hvad du kan? Kan du acceptere dine symptomer? Kan du mærke dig selv og din krop? Kan du samarbejde med jobcenter og virksomhed?

Jeg hjælper med at sætte mål, som du kan nå. Med livshjulet som inspiration får du hjælp til at lede dig frem mod bedre tider i afklaringsforløb, ressourceforløb, så du kan få et tilfredsstillende arbejdsliv.

Mentor for forældre med Mau Coaching

Mange forældre kan føle sig usikre og overvældede i rollen som både forælder og behandler. Det er vigtigt at kunne skelne mellem de to roller for at sikre den bedste støtte og omsorg for deres barn.

En forældrementor tilbyder en omfattende vejledning og rådgivning til forældre, der står over for udfordringer relateret til deres barns mentale sårbarhed.

Jeg har som din mentor en bred og specialiseret viden inden for området og har en professionel tilgang til at hjælpe dig eller jer  med at navigere mellem rollen som dit barns behandler og rollen som forældre. Sammen finder vi de bedste løsninger til jer.

omsorgsdage for forældre