Din mentor

Mangler du loyalitet og sparring i en udfordrende tid?

Mangler du en loyal mentor – en sparringspartner, du kan have tillid til?

En som kan give dig overblik og værktøjer fra første samtale. En som vil ramme præcist ind der, hvor du har behovet for støtte. En som tør de gode og de dårlige følelser, tanker, fortolkninger og projektioner.

Mangler du sparring omkring sygdom og raskmelding i forbindelse med sygdom – uanset om det er psykisk eller fysisk. Mangler du en, som kan støtte dig igennem krisen?

 

 

Ved du hvad du kan?

 

Det er ikke ment som en provokation. Mere som et spørgsmål til dig. Ofte kommer mennesker til mig, når selvværdet er i bund eller når parforholdet er væltet. Når jobbet er væltet og parforholdet er på vej samme sted, så bliver det svært at holde overblikket. Der kommer jeg ind i billedet. 

 

 

 

Kan du acceptere dine symptomer?

 

Jeg møder ofte mennesker, som har svært ved at mærke sig selv. Sådan var det også for mig en gang. Angsten har været min værste fjende hele livet, men det er den ikke mere. Nu ved jeg, at det jeg mærker skal jeg reagere på. Uanset om det har noget at gøre med mig selv, om det ligger i parforholdet eller om det er i andre sammenhænge.

 

 

Når du opdager noget nyt om dig selv, så ruller lavinen

 

 

I min praksis kommer mennesker, som er vælger omkuld i et eller flere livsområder. Ikke altid, fordi de er blevet fyret, af chefen eller partneren – af lægen eller vennen. Men blot væltet omkuld.