Priser og afbudsregler

Vilkår og betingelser

Du kan her på siden læse om mine priser og afbudsregler. Jeg ønsker at flest mulige får tider, når de har brug for det.

Hvis du har booket en tid via Book Tid knappen, bedes du også aflyse der, så jeg kan give tiden til en anden. Læs mere om afbud længere nede.

Vil du bare videre og se priserne, så klik videre til min online shop, hvor du både kan se priser og bestille timer med det samme. Du kan også blot booke en tid via kalenderen. Så afregner vi kontant eller med mobilepay, når du/I kommer.

Gratis “se-giraffen-an-møde”

Hvis du ønsker at komme til et kaffemøde (af 15 minutters varighed), inden du beslutter dig for, om vi skal have et samarbejde, så book en tid online eller skriv en mail. Skriv gerne at du ønsker reservation til et kaffemøde, så sætter jeg nemlig 15 minutter af til dig helt gratis. Hvis du derefter ønsker at fortsætte, så kan du blive. Men det står dig altid frit for at sige tak og blot gå igen.

Erhvervsaftaler

Jeg har produkter i min shop, som er specielt tilegnet virksomheder. Hvis du gerne vil have en samtale om, hvordan Mau Coaching bedst kan hjælpe jeres medarbejdere. Der er forskellige muligheder – I kan vælge en hel pakkeløsning og lade medarbejderne selv booke på hjemmesiden hos mig. Så betaler i for timerne på forhånd. Enten via shoppen eller via mobilepay eller kontooverførsel.

En effektiv medarbejder har overskud og tilfredshed i alle livsområder. Lad Mau Coaching støtte de medarbejdere, som mangler overskuddet eller som mangler mening, som gerne vil udvikle sig og savner dybere sparring. Psykoterapi er en vej, coaching en anden vej og metoderne vælges udfra den enkelte medarbejder, så forløbet er bedst muligt skruet sammen.

Aftalen kan bruges til at lette presset i HR afdelingen, når jeres egne medarbejdere har for travlt i perioder – til at tage sig af medarbejderens trivsel.

Aftalen kan også bruges efter en af mine APV undersøgelser, hvor I har fået forandringspotentiale. Måske opdager I, at medarbejdere ikke trives, er stressede og ikke får talt med jer om det. Stress behandles udfra den psykoterapeutiske tilgang, hvis det er blevet et langvarigt sygdomsforløb. Ved nyopstået stress kan metakognitivt arbejde benyttes. Fakta er, at I har medarbejderen hurtigst muligt afklaret og tilfreds.

Metakognitivt forebyggende stresskursus

Jeg afholder fyraftensmøder om forebyggelse af stress udfra den metakognitive metoder. Ring for yderligere oplysninger og HUSK, at I kan søge tilskud til en sådan aften blandt andre hos foreningen Velliv!

Priser for forløb og timer

Du kan se mine priser under menupunktet shop. Der er alle mine produkter. Du kan vælge at købe timer hos mig på flere forskellige måder. Hvis du klikker på produkter, kommer du forbi min shop og kan der betale for forløb og enkelttimer med det samme. Du kan også tage kontanter med hver gang eller du kan overføre via mobilepay på nr 88154. Sidst men ikke mindst besværligt kan du skrive en kontooverførsel (denne skal ske inden vores samtale – 24 timer før så jeg kan se indbetalingen). Bemærk, at du blot bestiller et mentorforløb. Det vil være dækkende for alle tre kategorier, som jeg arbejder med, nemlig psykoterapi, mentoring og coaching. 

 

Afbudsregler

Det kan være svært at få udfyldt aflyste tider, når folk arbejder. Mine afbudsregler er din og jeres sikkerhed for, at der er tider til dig og alle andre. Hvis du eller I må melde afbud i sidste øjeblik, så beder jer indbetale det fulde beløb straks efter afbudet. Alternativt vil jeg bede dig/jer om at aflyse senest 24 timer inden aftaletid.

Hvis du/i melder afbud senere end 24 timer før aftalte tid, skal der altså betales fuld pris.

Jeg vil bede dig og jer respektere reglerne for afbud og tidsbestilling, da jeg ønsker at have plads til at hjælpe så mange så muligt.

Betaling kan foregå på følgende måder

Kontant ved samtalens start
Via Mobile Pay på nummer 88 154
Via Danske Bankkonto: 3409 11802443

Fotos er oftest taget af min mand: John Nyberg – se hans hjemmeside HDRfoto.dk eller kontakt ham på LinkedIn.

Virksomhedsoplysninger

Indehaver: Helene Mau
CVR: 20388943
Virksomhedsstart: 2011 (under navnet Mau Psykoterapi v/Helene Mau)

Beskyttelse af personlige oplysninger

Etik

Mine etiske regler fra uddannelsesstedet kan du læse her. Ved at klikke åbner du en pdf fil.