Nedenfor kan du læse mine blogtekster om livsplanlægning, alle er skrevet af mig. Livsplanlægning er et af mine arbejdsredskaber, som du får kendskab til, når du er i forløb hos mig.
De er tænkt som din inspiration til et livsområde, som du lige nu har brug for inspiration til. De er indimellem krydret med egne erfaringer og ofte også en konkret øvelse, du kan lave med det samme.

Du kan klikke på et område, enten et livsområde fra livsplanlægningsværktøjet – arbejde, krop/psyke, børn, familie, bolig, viden, sjæl/ånd, fritid, økonomi, parforhold eller venner (fra livshjulet) eller du kan klikke på et af mine produkter. Så får du øjeblikkeligt adgang til de blogtekster, som er skrevet omkring dette emne. Hvis du mangler et indspark om et emne, så skriv endelig til mig.

Børneliv
Ungdomsliv
Seniorliv
Føl frygten og gør det alligevel

Føl frygten og gør det alligevel

“Føl frygten og gør det alligevel” er en af mine ynglingsbøger, Den er fra år 2000 – skrevet af Susan Jeffers – og den bliver ikke dårligere af et par år på bagen. Faktisk tager jeg den frem ofte – fordi den repræsenterer dele af min udvikling på sådan en fin måde. Jeg har lært