Det personlige arbejde i parterapi

Nogle gange går mennesker alene i parterapi

Er du single lige nu og ønsker at arbejde med livsområdet “parforhold”? Er du i et parforhold, hvor du trænger til inspiration i forhold til at blive en bedre kæreste?

Her under det personlige arbejde fokuserer vi på at hjælpe dig med at sætte realistiske forventninger og mål, som du kan nå. Med livshjulet som inspiration og fundament vil du få overskud og glæde i dit forhold igen.

Er du træt af at være single? Har du svært ved at finde den rigtige person? Hos mig, din nye parterapeut, kan du lære dig selv bedre at kende og finde ud af, hvad du vil have ud af et forhold. Det personlige arbejde fokuserer på at hjælpe dig med at sætte realistiske forventninger og mål, som du kan nå. Med livshjulet som inspiration og fundament vil du få overskud og glæde i dit liv igen. Kontakt mig nu for mere information og book en tid.

Hvad kan jeg bruge livshjulet til?

Livshjulet er et enkelt og effektivt værktøj til at give dig et overblik over udvalgte områder af dit liv. Det giver dig indblik i, hvor du er nu, og hjælper dig med at få fokus på den del af dit liv, der trænger til “at bliver gjort noget ved”, så du når derhen, hvor du gerne vil være og får mere balance i dit liv

Samtidig er det et visuelt værktøj, som giver dig overblik over tilfredshed lige nu. Med henblik på at blive lidt mere tilfreds hen ad vejen støtter jeg dig kærligt med spørgsmål og øvelser. Så du får mere af det, du drømmer om.

Livshjulet er en metafor for livet og består af 12 sektioner eller områder. Hver sektion repræsenterer et vigtigt aspekt af dit liv. Disse områder inkluderer blandt andet arbejdsliv, økonomi, sundhed, personlig integritet (krop, psyke, helbred fx), familie og venner, parforhold, viden, uddannelse og fritid.

 

Hvordan kan du hjælpe mig med at blive en del af et kærligt parforhold?

Jeg kan støtte dig ved at holde udgangspunktet i det, du allerede har lært om parforhold og efterfølgende hjælpe dig til at formulere mål, der gør livet sammen med en partner sjovere, mere nærværende eller stærkt. Det er hvad enetimerne kommer til at handle om.

Har du også lyst til at rejse/leve/smile/dele livet med en partner?

Så ring i dag og lav en aftale med mig. Jeg har de 5 stærkeste værktøjer til at støtte dig mod forandring og mod livstilfredshed. En perfekt kombination af værktøjer og sparring, psykoterapi og analyse.