Mentor for forældre

Kompetent mentor

Mit produkt, ‘Den Empatiske Forældres Guide’, er specifikt designet til forældre, der ønsker at være stærke og empatiske støtter for deres sårbare eller psykisk udfordrede unge. Jeg hører fra alle de forældre, som jeg har haft på kursus, at denne rejse som forælder kan være fyldt med følelser, tanker og spørgsmål, og min guidning er skabt for at hjælpe dig igennem den.

Denne omfattende guide tager dig med på en udviklingsrejse, hvor vi udforsker de tanker og overvejelser, som forældre til psykisk sårbare unge ofte står over for. Fra refleksioner over fortiden til at styrke din evne til at være en stærk støtte, vil min støtte give dig de nødvendige redskaber til at navigere gennem denne rejse. Som forældre til en psykisk sårbar er det ofte vanskeligt at forsætte snakken med venner og bekendte. Her kommer jeg ind i billedet.

Jeg giver råd og information om, hvordan du kan håndtere de unikke udfordringer, der følger med at være forælder til en sårbar eller psykisk udfordret ung.

Beskrivelse

Mit fokus ligger på at skabe et trygt og støttende miljø, hvor du kan møde dit barns behov og samtidig tage hånd om dine egne. Måske er tiden hos mig blot et kærkomment pusterum, hvor du opdager dine egne behov. Det er ok. Du har brug for at være stærk undervejs.

Har du brug for en mentor for forældre?

Min ‘Den Empatiske Forælders Guide’ er ikke bare en pakke med værktøjer og samtale. Det er en kilde til relevant og værdifuld sparring, der er nøje udvalgt for at hjælpe dig med at blive den bedste støtte for dit barn. Jeg ved, at du gør en ekstra indsats, og min guide er designet til at støtte dig hele vejen. Pakken består derfor af to samtaler med mig (om I er en eller to er det samme) samt alle mine opsamlede guldkorn fra de gruppesamtaler, som jeg allerede har holdt.

Mentor for forældre; psykisk sårbar ung; mor til psykisk sårbar

Ligeledes får I overblik over jeres egne behov og hvordan I kan navigere i de ændrede livsvilkår. Alt i alt en særlig støtte til jer, som ønsker det. Prisen for 2 x 1,5 time samt masser af henvisninger og gode råd er kr. 2.400.

Lad ‘Den Empatiske Forælders Guide’ være din vejledning og følgesvend, når du navigerer gennem denne rejse. Jeg er her for at hjælpe dig med at opbygge en stærkere forbindelse med dit barn og skabe et solidt fundament for deres trivsel. Som din forældrementor vil jeg hjælpe dig med at forstå følelserne når de bølger igennem dig.

Hop med ombord, og lad os sammen rejse mod en stærkere og mere empatisk forældreskab!

Husk at du kan altid ringe og få en snak med mig. Det er gratis de første 15 minutter. 

Kærligst Helene, din kompetente mentor

Køb din pakke

Den Empatiske Forældres Guide har jeg kaldt produktet