Oprydning og vasketøj

Oprydning og vasketøj

”Kender du det?

Kvinden siger: jeg hader, at du lægger sit beskidte tøj alle vegne…

Manden siger: Årrrh så hold dog mund, k……

Nej, det sker ikke for os, KUN for andre..”

Nogle af os har lært at ord bare skal komme ud af munden på os, når vi mener noget. Det havde jeg selv. Det gav mig en følelse af kontrol og overskud – altid at kunne pege fingre af andre og altid at kunne finde noget hos ham, som var forkert eller ulækkert.

Når min far en enkelt gang imellem sagde ”Husk at der altid peger tre fingre den anden vej…” så tænkte jeg, at han bare holdt med min kæreste, fordi han var mand.

Det faldt mig ikke ind, at de tre fingre retur kunne betyde, at jeg selv havde rod indeni. Det faldt mig ikke ind, at jeg selv var en doven ung kvinde, som ikke kunne se nytten i at rydde op for eksempel.

Pointen her er at vi selv har ansvar for hvad der kommer ud af ord. Ordene kan bruges til at skabe et kærligt og nærende parforhold – ligesom tankerne. Det gør ikke noget godt for os at tænke ”ihh altså han/hun gør heller ikke noget for mig…” – tal sammen, afstem forventninger og lev et kærligt liv sammen.

Har du svært ved at ændre på den dårlige spiral, så ring for at booke en aftale – jeres parforhold er det hele værd.