18 dec 2015

Parforhold

”Kender du det?
Forelskelsen er ovre – hverdagen starter og hov… hvor blev tiden til hinanden af. Vi haster afsted – skal arbejde, se venner, have gæster, lege med børnene og midt i hast og jag glemte vi at prioritere vores parforhold.
Det sker ikke for mig…. – kun for de andre ”
Du har mulighed for at ændre dit parforhold – hele livet. Du har mulighed for at vælge lige præcis de tanker og følelser, du ønsker i dit liv, også hvad angår parforholdet.
Det kan være en god investering at søge inspiration til parforholdet. Jeg stiller nogle af de spørgsmål, i ikke stiller hinanden. Og jeg giver masser af plads til at gå på opdagelse i hvad jeres forhold kan indeholde.
Har I svært ved at ændre på den dårlige spiral, så ring for at booke en aftale – jeres parforhold er det hele værd. Ring på telefon 3048 2372 – book en parsamtale og start jeres nye år med fokus på kærligheden.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon. Skriv, ring, send en ven – gør det nu!