Livsplan for et enkelt område

Livsplan for et enkelt område

Skriv din første livsplan – din første vision allerde i dag

For at kunne skrive en vision til din livsplan, vælger du først dit vigtigste livsområde. Du har måske allerede lavet opgaven, Livshjul. Ellers finder du den her. Jeg vil anbefale at du starter med den.

Dernæst har du to muligheder for at arbejde videre. Du kan vælge mit værktøj til at arbejde videre.

Hvis du vælger denne løsning, så gå videre her

Klik på det grå felt under “Livsplan for området” og en rullemenu kommer frem. 
Vælg dit vigtigste livsområde – For eksempel “Bolig”
Skriv livsplanen, visionen, delmålene og klik på “Send”
Herefter modtager du en kopi til eget brug – ligesom jeg modtager en kopi til vores eventuelle samarbejde.

Alternativt kan du arbejde helt analogt med dine planer og visioner

Så kan du enten tegne eller finde den flotteste notesbog frem. Nu skal du forestille dig en vision. Forestil dig billeder af din ønskebolig, se den for dig i farver, lys, møbler og blomster samt udsmykning. Mærk roen forplante sig i din krop når du kommer hjem eller føl følelserne af velvære, glæden og lykken og stolthed over dit territorie. Du kan sende et billede til mig, hvis du ønsker at samarbejde om et livsområde, som giver dig grå hår i hovedet.

Jeg gør dog ikke noget, medmindre du har sendt mig en bookning på 15 min. Det kan også være et led i vores allerede eksisterende samarbejde.

Livsplanlægning udfra livshjulet bruger jeg hver uge som arbejdsredskab. Uanset om jeg taler med mennesker i praksis, eller om jeg er ude på en mentor opgave. Selvfølgelig kun, når det er relevant. Det er et vigtigt værktøj, hvis du ønsker overblik over dit liv lige nu – samtidig med at du gerne vil have en ide om, hvor du bevæger dig hen.

Læs mere om mine metoder her eller læs mere om de 13 livsområder, som jeg beskæftiger mig med. Jeg skriver blogtekster med emner i alle områderne. Hvis der mangler lige netop det, som du sidder med, så skriv gerne en mail med dit dilemma. Derefter kontakter jeg dig.

Kærligst
Helene