Kærlighedssprog

Kærlighedssprog

Jeres kærlighedssprog fortæller noget om forskelle imellem jer. Hvordan I hver især ønsker at vise kærlighed og hvordan I gerne vil modtage kærlighed. 

Testen, som jeg henviser til nedenfor, er en øjenåbner for de fleste. Jeg bruger den i min praksis, når den ene part for eksempel føler sig afvist af den anden. Eller når den ene oplever at give og give, men aldrig bliver anerkendt for sine gerninger.

De fem kærlighedssprog

Du kan bruge de fem kærlighedssprog til at inspirere dig. Du kan give denne test til din partner, som også kan teste sit kærlighedssprog og på den måde gøre dig klogere på, hvornår han eller hun er mest åben og glad. Og som kærlighedskriger i dit liv er dit mål måske at blive en endnu bedre partner, kæreste, ægtefælle, fordi “happy-wife-happy-life” rent faktisk virker.

Denne metode kan være en øjenåbner for dig i det allerede eksisterende parforhold. Metoden giver dig nemlig inspiration til hvordan du kan give og modtage kærlighed fra din partner. Den kan også bruges, når du er single. Du får nemlig mulighed for at lære dit kærlighedssprog at kende og dermed kan du blive bedre til at gå efter den mand, som forstår at udvikle dette.

De fem kærlighedssprog er: fysisk berøring, anerkendende ord, kvalitetstid, gaver til hinanden og tjenester for hinanden.

Måske synes du ikke, at du skal lave noget om. I så fald kan jeg fortælle dig, at selv små ændringer kan gøre en forskel i jeres allerede eksisterende og vidunderlige parforhold. For livet er for kort til at give noget, den anden ikke ønsker. Er det ikke?

Du kan købe bogen blandt andet hos SAXO her. Du kan også læse meget mere om, hvad du kan få ud at at arbejde med kærlighedssprogene.

Test dig selv og din partner her, hvor der findes tre forskellige udgaver af testen, en til vennerelationer, en til kvinder og en til mænd. Dit kærlighedssprog kan nu blive et fælles sprog.

Køb parterapi her. Læs meget mere om parforhold på min blog her.

Kærligst Helene