Hus, lejlighed, land eller by

Hus, lejlighed, land eller by

Din drøm om bolig

Når du sidder og drømmer lidt om livsområdet Bolig, hvad drømmer du så om. Hus på landet eller lejlighed i byen? Drømmer du om en have med blomster? Drømmer du om at kunne sidde på altanen? Have råd til gæster i dit hus lejlighed på landet eller i byen. Nyde at servere et godt måltid på terrassen eller i haven. Har du et ønske om at bo på landet, hvor køerne går frit omkring eller er dit ønske at kunne cykle på arbejde?

Nogle drømme bliver skabt allerede mens vi er små

Min første bolig blev købt af mig, da jeg var 20 år gammel. Min fars højeste ønske for os børn var, at vi kom godt hjemmefra, og derfor lærte han os at spare op. Senere hen flyttede jeg i hus, fordi pladsen i lejligheden blev for trang. Jeg havde en drøm om, at mine børn skulle kunne løbe frit omkring, så da den første kom, fandt manden og jeg drømmehuset efter vores økonomi i Ølstykke. Her voksede begge børn op og vi nød haven, at kunne sove under åben himmel om sommeren, at have masser af plads indenfor til gæster og fester ikke mindst.

Haven og huset tog al fritid. Der var vedligeholdelse, taget skulle repareres, indendørs og udendørs maling. Jeg havde i forvejen nok at se til, fordi manden sejlede langfart og jeg stod for det meste praktiske derhjemme. Jeg nød ikke altid at være den evige håndværksmester, men vi havde ikke råd til at købe os fra opgaver. Dengang var det fantastisk at kunne gå ud i haven, nyde duftene, nyde birketræet, nyde den friske luft og stilheden.

Hus, lejlighed, land eller by

Uanset hvad du drømmer om, så er det muligt at arbejde på opgaven. Blot du kender dine ønsker og drømme, så kan du nemlig starte med at lave en plan. Jeg har skrevet lidt om hvordan her

Hvis du har ønsker til at arbejde med dette livsområde, eller du har tekster, som du gerne vil have, at jeg skriver mere om, så skriv endelig. Hvis du vil arbejde selv, så skriv din vision her.

Kærligst Helene