10 feb 2019

Bolig

Når du sidder og drømmer lidt om livsområdet Bolig, hvad drømmer du så om. Hus på landet eller lejlighed i byen? Drømmer du om at have en have med blomster eller drømmer du om at kunne sidde på altanen, have råd til gæster i din lejlighed og nyde at servere et godt måltid mad på terrassen i haven. Har du et ønske om at bo på landet, hvor køerne går frit omkring eller er dit ønske at kunne cykle på arbejde?

Jeg har selv boet i hus. Jeg havde en drøm om, at mine børn skulle kunne løbe frit omkring, så da den første kom, fandt manden og jeg drømmehuset efter vores økonomi i Ølstykke. Her voksede begge børn op og vi nød haven, at kunne sove under åben himmel om sommeren, at have masser af plads indenfor til gæster og fester ikke mindst.

Haven og huset tog al fritid. Der var vedligeholdelse, taget skulle repareres, indendørs og udendørs maling og jeg havde i forvejen nok at se til, fordi manden min sejlede og jeg stod for det meste praktiske derhjemme. Men dengang var det fantastisk at kunne gå ud i haven, nyde duftene, nyde birketræet, nyde den friske luft og stilheden.

Uanset hvad du drømmer om, så er det muligt at arbejde på opgaven. Blot du kender dine ønsker og drømme, så kan du nemlig starte med at lave en plan.

Hvis du har ønsker til at arbejde med dette livsområde, eller du har tekster, som du gerne vil have, at jeg skriver mere om, så skriv endelig.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon Skriv, ring, send en ven – gør det nu!

Køb gavekort til

 

"dit mentale 360 graders check" 

Få et psykisk sundhedscheck i disse tider.