Vedligeholdese 10 feb 2019

Bolig

Er vedligeholdelse din ynglingsbeskæftigelse? Skal din bolig være i tip/top stand og ryddes hver dag?

Vil du gerne have at din livsplanlægning indeholder bolig og vedligeholdelse? Så fortsæt endelig. Er du glad for et nymalet hjem og skal det gøres hver 4 år eller hver 10 år?

I forhold til vedligeholdelse kan du også overveje, om du bliver glad af at vedligeholde? Synes du, at det tapper dig for energi i stedet for at gøre dig glad, så skil dig af med noget af det, som skal vedligeholdes. Du kan enten udlicitere det, eller du kan flytte til noget mindre, som du kan overskue. Det allervigtigste her er, at du har taget stilling til, hvordan dit hjem skal se ud og hvor megen tid du vil investere i det? Din bolig skal i helt biologisk forstand blot give dig tag over hovedet og plads til at slappe af. Hvad mere behøver du?

I min verden er vedligeholdelse noget, som tidsmæssigt skal holdes på et minimum, for jeg vil gerne have tid til at leve, lege, lære og være. Sådan har det dog ikke altid været, for jeg har levet et ydrestyret liv, hvor min “brors mening” om mig og min rengøring kom til at fylde mere, end hvad jeg havde lyst til OG hvad jeg kunne overskue. Så jeg knoklede hver gang, han og familien eller andre gæster kom på besøg.

 

Er bolig og vedligeholdelse noget, som giver dig livskvalitet?

 

Overvej, hvor megen vedligeholdelse, du ønsker at bruge tid på hver uge. Måske er det ikke denne form for tid, du ønsker at bruge. Det ved du meget mere om, når du har skrevet visioner for alle 11 livsområder. Læs mere om Livsplanlægning her.

Hvis du har ønsker til at arbejde med dette livsområde, så er en mulighed at sætte dig ned med din helt egen blok og begynde at skrive, hvad du tænker og gerne vil have ordnet. Hvis du har emner, som du gerne vil have, at jeg skriver mere om, så skriv endelig.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon. Skriv, ring, send en ven – gør det nu!