10 Feb 2019

Bolig

Hvordan skal dit hjem vedligeholdes?
Er du glad for et nymalet hjem og skal det gøres hver 4 år eller hver 10 år?

I forhold til vedligeholdelse kan du også overveje, om du bliver glad af at vedligeholde? Synes du, at det tapper dig for energi i stedet for at gøre dig glad, så skil dig af med noget af det, som skal vedligeholdes. Du kan enten udlicitere det, eller du kan flytte til noget mindre, som du kan overskue. Det allervigtigste her er, at du har taget stilling til, hvordan dit hjem skal se ud og hvor megen tid du vil investere i det?

Overvej, hvor megen vedligeholdelse, du ønsker at bruge tid på hver uge. Måske er det ikke denne form for tid, du ønsker at bruge. Det ved du meget mere om, når du har skrevet visioner for alle 11 livsområder.

Hvis du har ønsker til at arbejde med dette livsområde, eller du har tekster, som du gerne vil have, at jeg skriver mere om, så skriv endelig.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. 15 minutter i min klinik eller på telefon er hvad du har mulighed for at modtage. Skriv, ring, send en ven – gør det nu!