Oplev professionel HR-partner støtte til at håndtere hverdagens udfordringer

Livsplanlægning, psykoterapi, udvikling, hr partner, hverdagens udfordringer

Oplev professionel HR-partner støtte til at håndtere hverdagens udfordringer

Overvind udfordringerne i hverdagens strabadser sammen med din HR partner

Er hverdagens udfordringer blevet for store? Er din kalender fyldt op med opgaver, nye ideer, møder, samtaler på gangen og endnu mere inspiration? Lad mig støtte dig i en svær periode af dit liv. Som din HR partner. Uanset diagnoser og barndomsvilkår kan hverdagen lykkes. 

Hverdagsglæde er et vidt begreb, som kun du selv kan folde ud. Det at være til nytte, gavn, føle begejstring og glæde bliver ofte overskygget af deadlines, møder og nye spændende opgaver. Det kan være ganske dejligt at få støtte fra en udefra kommende. Der kommer jeg som din HR Partner, Helene Mau, netop til god gavn for dig.

Er du glad for at have travlt?

Eller synes du indimellem godt, der må komme lidt ro på? Hvordan tænker du om travlhed kontra frihed og glæde? Også her kan en HR Partner eller din coach støtte dig til reflektion. Jeg er her ikke som den, der finder skurke sammen med dig. Mere for at støtte dig til at fortælle om de udfordringer, som du møder i hverdagen. Jeg støtter dig, så du kan blive bedre til at støtte dig selv.

Så kan det være at du skal kigge på din arbejdsdag i en periode. For eksempel nedskrive, hvad du laver af opgaver, og helt skematisk også hvad du bruger tiden på i løbet af dagen. Efter tre uger kigger du på listen igen og kan nu meget bedre få et overblik over, hvad der mangler i dit arbejdsliv, eller hvad der er alt for meget af. Som HR Partner samarbejder vi om løsninger, der virker for dig.

Hvis det er svært at huske notaterne, så må du ændre taktik for at huske. For eksempel kan du skrive en gul seddel og sætte et strategisk sted, for at minde dig om opgaven. Hver gang du ser på sedlen, skriver du ned, hvad du laver lige nu.

Den direkte vej til nytte og glæde for din udvikling – en praktisk øvelse i hverdagens udfordringer – kalenderen.

Du kan også lave en kalenderpost (med gentagelse) og hver gang den popper op, skriver du dine opgaver ind. Dernæst dine tanker. Dernæst dine følelser. Slut.

Nu kommer den svære part, at ændre på det, som ikke længere virker. Men du kan være ganske rolig, det kan sagtens lade sig gøre med træning, bevidsthed og måske en smule støtte til at blive ved at holde fast.

Hvis du for eksempel kan genkende denne situation uden at kunne handle, kan du kontakte mig, så jeg kan hjælpe dig videre.

Hverdagens udfordringer

Selvom hverdagen kan være fyldt med udfordringer, kan du overvinde dem ved at samarbejde med en HR partner. Uanset om det er opgaver, deadlines eller nye spændende projekter, kan det være overvældende at jonglere med alt på én gang. Men ved at have en HR partner ved din side kan du finde støtte og vejledning til at navigere gennem disse udfordringer. Din HR partner, Helene Mau, er her for at hjælpe dig med at lykkes i hverdagen. Gennem samarbejde og refleksion kan vi finde løsninger, der virker for dig. Lad os tage et kig på din arbejdsdag og identificere, hvad der kan forbedres eller reduceres. Med træning, bevidsthed og måske endda lidt ekstra støtte kan du opnå nytte og glæde i din hverdag. Så hvis du føler dig overvældet og har brug for kvalificeret hjælp til at ændre din hverdag, er du velkommen til at kontakte mig. Sammen kan vi skabe en bedre arbejdslivsbalance, hvor du kan trives og blomstre. Det første møde er med dig alene. Dernæst aftaler vi, om der skal afholdes et møde med din chef. Det afhænger blandt andet af, hvor meget du kan ændre på blot ved kommunikation på nye måder.

Min levede erfaring med arbejdsglæde

Jeg var nået til et punkt i mit arbejdsliv, hvor hverdagens udfordringer var store og glæden ved at gå på arbejde kunne ligge på et meget lille sted. Og på den årlige medarbejdertur i firmaet blev det helt tydeligt for mig, fordi jeg som den eneste stod helt alene der på stregen, hvor der var utilfredshed (Vi lavede en øvelse om arbejdsglæde, hvor “meget glad” var tegnet i den ene ende af en pil og “utilfreds” var tegnet i den anden ende og så skulle vi stille os der, hvor det gav mest mening). Jeg var presset af alt for mange opgaver (både på arbejde og hjemme), og det var umuligt for mig at finde et sprog til at blive hørt. Det lykkedes mig at holde et møde med min gode chef, som heldigvis forstod at jeg i en periode havde brug for massiv støtte. Han fjernede alle mine opgaver og adgangen til mails. Så prøvede vi at klare hverdagens udfordringer en ad gangen. 

Mit problem dengang var, at jeg ikke anede hvad jeg skulle gøre for at ændre på det. Jeg talte med min daværende chef, som var god til at lytte og støtte. Derfra forsøgte vi os frem, men jeg kunne godt have brugt en udefra, som var kvalificeret til at hjælpe til at lære mig om grænse-sætning samt ændre på det. Mest fordi det tog så lang tid for min indeni at føle, at det var ok. Kender du også det, så skriv allerede idag og kom forbi til et gratis kaffemøde.

Har du brug for kvalificeret hjælp til at ændre på din hverdag, så kan du enten læse lidt mere om arbejdsmiljø og selvledelse her eller du kan tage kontakt til mig. Hverdagens udfordringer forsvinder ikke af sig selv. Desværre.

Kærligst Heleneså