Livsplanlægning, psykoterapi, udvikling 08 nov 2016

Arbejde

Kender du til at hverdagens strabadser er svære at overskue? Kender du til at hverdagen er
fyldt op med opgaver, nye ideer, møder, samtaler på gangen og endnu mere inspiration?
Er du glad for at have travlt? Eller synes du indimellem godt der må komme lidt ro på?

Så kan det være at du skal kigge på din arbejdsdag i en periode – skrive ned hvad du laver af opgaver, og helt skematisk også hvad du bruger tiden på i løbet af dagen. Efter tre uger kigger du på listen igen og kan nu meget bedre få et overblik over, hvad der mangler i dit arbejdsliv, eller hvad der er alt for meget af.

Hvis det er svært at huske notaterne (det finder du hurtigt ud af, når din mappe med opgaven er tom), så må du blot ændre taktik for at huske…. for eksempel kan du skrive en gul seddel og sætte et strategisk sted, for at minde dig om opgaven. Hver gang du ser på sedlen, skriver du ned, hvad du laver lige nu.

Du kan også lave en kalenderpost (med gentagelse) og hver gang den popper op, skriver du ned….

Nu kommer den svære part, at ændre på det, som ikke længere virker. Men du kan være ganske rolig, det kan sagtens lade sig gøre med træning, bevidsthed og måske en smule støtte til at blive ved at holde fast.

Hvis du for eksempel kan genkende denne situation uden at kunne handle, er det måske en plan at starte med at kontakte mig, så jeg kan hjælpe dig videre:

Jeg var nået til et punkt i mit arbejdsliv, hvor glæden ved at gå på arbejde kunne ligge på et meget lille sted. Og på den årlige medarbejdertur i firmaet blev det helt tydeligt for mig, fordi jeg som den eneste stod helt alene der på stregen, hvor der var utilfredshed (Vi lavede en øvelse om arbejdsglæde, hvor meget glad var tegnet i den ene ende af en pil og utilfreds var tegnet i den anden ende og så skulle vi stille os der, hvor det gav mest mening).

Mit problem dengang var, at jeg ikke anede hvad jeg skulle gøre for at ændre på det. Jeg talte med min daværende chef, da vi kom hjem og derfra forsøgte vi os frem, men jeg kunne godt have brugt kvalificeret hjælp til at ændre på det.

Har du brug for kvalificeret hjælp til at ændre på din hverdag, så bestil tid her , kontakt mig på 30 48 23 72 eller info@maucoaching.dk

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon. Skriv, ring, send en ven – gør det nu!