05 dec 2016

Arbejde

Hr partner – Livsglæde i dit arbejdsliv

Få mere glæde i hverdagen

Uanset om du er ansat eller leder er du nok stødt på en overbevisning eller to, der minder lidt om denne her “kan arbejde være sjovt – Det tror jeg ikke – det skal nærmere være hårdt, koncentreret og meget målrettet”.

Uanset hvordan, så giver det gode følelser at arbejde: blandt andre – værdifuld (penge, bidrage til samfund), lykkelig – hvorfor ikke gøre det mere interessant – for os?

Jeg ved fra egen krop, at det er ekstremt hårdt at gå rundt og være stresset, for jeg har selv prøvet det et par gange. Fordi jeg er så glad for at arbejde, kommer jeg nemt til at glemme at skifte scene.

Blandt andet derfor har jeg været så glad for livshjulet og for at skabe et overblik over, hvad jeg prioriterer i mit liv, og det har givet mig en ro, som betyder, at arbejdet nu også er blevet lettere, sjovere og meget mere energifyldt. Jeg ved ovenikøbet, at det kan lade sig gøre at have et job, som i første omgang kan virke helt forkert og ved at ændre på overbevisninger eller prioriteringer, kan det lade sig gøre at få arbejdsglæden tilbage.

En øvelse til det store overblik kan være at lave livshjulet, et værktøj til forståelse af dine prioriteringer:

Øvelse:
Vurder tilfredshed i alle 11 områder!

På en skala fra 1-100%
– hvor tilfreds er du lige nu?

Hvor 100% er meget tilfreds og 10 % er lidt tilfreds.

Dernæst vurder igen –
hvilket livsområde vil du starte med at ændre?

Beskriv din vision for dette område – hvordan ville det se ud, hvis du frit kunne vælge,

Hvordan ville du forholde dig til andre mennesker,

hvordan ville du føle hver dag – hvis du engagerer dig 100% i området hver dag og hvis du handler, som om du betyder noget.

Skriv dine tanker ned.

Slutteligt – skriv alle skridtene ned, så du kan se vejen til målet. Handling er vejen til din succes.

Livhjul

Rigtig god fornøjelse!

Skulle du få brug for hjælp eller støtte til at udføre de enkelte skridt, så klik her .

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon. Skriv, ring, send en ven – gør det nu!