24 okt 2016

Arbejde

Lad mig starte med en kort historie fra mit arbejdsliv:

Jeg opdagede på et tidspunkt, at jeg “havde svært” ved at forstå min kollega i dagligdagen. Vi skulle arbejde tæt sammen, for jeg lavede udtræk til kampagner indenfor marketing, så derfor betød det noget at vi forstod hinanden.

Jeg lærte – gennem undervisning i biopsykologi og fortolkninger – at vi har særlige evner, som jeg ikke brugte, nemlig at lytte, skrive ned, lytte og checke. Bevares, jeg troede, jeg var perfekt, og at det blot handlede om at ændre min kollega.

Nej – spøg til side (for vi kan jo ikke ændre de andre, kun os selv).

Jeg havde lært, at jeg skulle kunne det hele selv og helst ikke spørge om hjælp, hvilket betød en masse gætterier og fortolkninger (du ved, dem der handler om at tro noget om andre), og deraf en masse ekstra arbejde og fejludsendelser

Hvad manglede jeg at lære?

Jeg skulle altså lære at spørge, lytte, notere og checke. Jeg skulle lære at trodse de dårlige følelser for at få et godt og resultatskabende samarbejde.

I hvilke situationer kan man bruge mine kompetencer?

Det kan man for eksempel, hvis man oplever at kommunikationen er svær
Hvis man er blevet sygemeldt og ikke kan se skoven.
Hvis man er alt for stresset og ikke ved hverken ud eller ind
Hvis man har store udfordringer i sit arbejdsliv med at finde balancen.
Hvis man står på den anden side at et langvarigt sygdomsforløb og skal tilbage til en hverdag.
Hvis man savner inspiration til at leve arbejdslivet anderledes.

Jeg er certificeret mentor fra Psykoterapeutskolen – denne certificering danner bro mellem mine egne erfaringer og hele min kæmpe værktøjskasse. Derudover har jeg taget en mentorcertificering via Hartmanns og kan derfor også bruge værktøjer indenfor beskæftigelsesområdet.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du har stress, så tag eventuelt testen her – den giver et godt overblik til at starte ud på:

Ring 30 48 23 72 eller klik her

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon Skriv, ring, send en ven – gør det nu!

Køb gavekort til

 

"dit mentale 360 graders check" 

Få et psykisk sundhedscheck i disse tider.