18 feb 2016

APV-undersøgelse

Vi kender det alle sammen – hele januar går med at slå os selv i hovedet over at vægten nu igen viser de der 10 kilo for meget – og komme op på hesten igen – den hest der resten af året skal få os til at holde igen.

Som mennesker er vi styrede af de umiddelbare behov – og derfor er det ekstremt svært for os at gå forbi noget lækkert mad – vores hjerne er simpelthen designet til at “skrige sult” med det samme. Så vi går ikke forbi det lækre mad, vi følger vores umiddelbare behov for mad, for kroppen er jo sulten.

Vi tænker også “og hvad så….” livet bliver sku da alt for kedeligt, når jeg ikke må noget… eller vi tænker “jeg må godt – jeg kan hurtigt komme af med det igen”.

Uanset hvad du tænker og mærker, er din krop og dine tanker unikke. De er resultatet af det liv, som du har levet og du kan hele livet lære nye tanker, som støtter dig endnu bedre.

Derudover er vi nogle, der slår rigtig hårdt, især når det gælder os selv – selv punk er en del af vores liv, og vi har ingen ide om hvordan vi kan ændre dette mønster.

Kort fortalt har jeg på egen krop haft elevatorvægt i omkring 10 – 15 år – indtil jeg begyndte at arbejde med motion, mad og tanker. Jeg mener ikke, at vi alle skal kunne klemme os ned i størrelse 34-36, men derimod at vores samfundsskabte ubehag mod “de fremmede, de anerledes, de “overvægtige”, de “undervægtige” og dem som spiser særmad på grund af allergi – giver os nogle muligheder. For at nå vores mål! Hvis vi altså ser bort fra den sociale arv og holder fast i vores individuelle sundhed. Det er nemlig dem, som skal få os til at leve længere.

Hvis du savner inspiration, så skriv gerne og jeg vil give dig min inspiration.

God fornøjelse!

Hilsen

Helene

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon. Skriv, ring, send en ven – gør det nu!