Din helt personlige vej

Din helt personlige vej

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kender du det?

Du er forvirret og ønsker afklaring – men ved ikke helt hvad du skal tage dig af først?
En “fremmed” kan inspirere dig, give dig nye ideer og input, hvis du er modig og har lyst til at ændre den fastlåste situation, du befinder dig i.

For mit eget vedkommende blev rejsen startet, da jeg som 20 årig fandt ud af, at jeg var utilfreds med livet, som det så ud for mig dengang. Jeg tog afsted til psykolog og havde nogle samtaler med hende. Det blev starten på min rejse i selvudvikling – i at sætte struktur på min hverdag – i at sætte og HOLDE mine aftaler og mål – i at udfordre min hverdag, hvis noget er kedeligt eller bare ikke fungerer for mig.

Hvis du har lyst til at prøve en anerledes måde at se verden på, lyst til at udfordre dig selv – dit selvværd – din madlede – dit parforhold eller noget helt andet, så er her en øvelse – 1. vælg området (for eksempel hvad jeg spiser), 2. skrive en vision som du synes er allervildest (og som virker fuldstændig uopnåelig – bare rolig – du når den), 3. skrive det mindste skridt til opnåelse og så ellers blot leve videre. Nu har du en ledestjerne, som viser dig vej.

For eksempel vidste jeg ret tidligt, at jeg gerne ville være psykolog. Men mine karakterer var ikke høje nok til at læse i København, og så tog jeg en ganske almindelig kontoruddannelse efterfulgt af en marketinguddannelse. Jeg begyndte at arbejde, tjene gode penge, fandt en kæreste, blev gravid og gift, opdagede at det var svært for mig at have et spændende job samtidig med en hverdag med baby og samvittighed. Så jeg skiftede jobbet som marketingkoordinator ud med et job som kontorassistent uden ansvar. Psykolog jobbet var parkeret (for altid troede jeg), men drømmen var ikke. Og efter endnu en barnefødsel – to børns opvækst og en skilsmisse, som indebar, at jeg nogle gange havde en weekend i overskud – kunne jeg hellige mig mine interesser igen – læse selvudviklingsbøger og lære om psykologi og til sidst – med god hjælp fra en skøn arbejdsgiver – fik jeg en uddannelse som psykoterapeut. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort. Og det skyldes udelukkende, at jeg havde ledestjernen hele vejen.

Prøv øvelsen længere oppe – og skriv gerne, hvis du har spørgsmål.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]