Jul og aftaler

Jul og aftaler

”Kender du det?

At du sidder derhjemme med dig selv og dine følelser – kæresten og dig bor ikke sammen – og nu tænker du, skal han ikke være den næste, som tager initiativ til sex?

Narrrjjj, det sker ikke for mig – kun for de andre”

Jeg håber at du kunne grine lidt

Vi er opdraget forskelligt, og nogle er meget initiativrige, andre er mindre initiativrige. Så hvem skal tage initiativet i jeres parforhold, når sex for eksempel skal foregå?

Dine tanker betyder noget

I princippet er det jo nemt, den som får tanken, kan jo bare tage initiativet, ikke? Jo, men så er det, at de dersens tanker igen forstyrrer og irriterer og kommer på tværs. Måske tænker du ”kan han/hun ikke lide mig mere?” eller ”er jeg ikke attraktiv nok?” eller noget helt andet.

Og så starter den dårlige spiral af tanker, som fører til ord – for eksempel ”jeg synes det er mærkeligt at du ALDRIG tager initiativ” eller ”hvorfor kan du aldrig finde ud af at gøre noget for mig?”.

Og det er jo hverken kærligt eller behageligt at få sådan en serveret. Og det er nemt – start med at fortælle din kæreste, hvordan du har det. Derfra kan i sammen finde en løsning.

Aftaler i forholdet er nødvendige. Vi kan ikke forvente at vores partner skal kunne læse vores tanker.

Har du svært ved at ændre på den dårlige dans, så ring for at booke en aftale – jeres parforhold er det hele værd.

Ring på telefon 3048 2372 – book en parsamtale og start jeres nye liv sammen.

Kærligst Helene