23 sep 2014

Børn

Et gode ved at have børnebørn er, at jeg møder mange interessante mennesker, når jeg sidder i gården. Sidst mødte jeg Kamilla og det var rigtig hyggeligt. Vi kom til at tale om ”alt mellem himmel og jord” og blandt andet om det her med, at utrolig mange kvinder i dag er meget overfladiske både når det gælder job og karriere, familie og børn, haven osv.

Kamilla sagde noget, der gjorde særligt indtryk på mig: ”Det er som om mine veninder slet ikke er tilstede, når jeg er sammen med dem. Så skal de lige feje lidt eller klare en madpakke eller checke beskeder med venstre hånd.”

Og jeg kom i tanke om min egen rejse fra at være overfladisk til fokuseret “tilstede i nuet”…. Jeg er lykkelig for, at jeg har lært det.

Ofte er det lettere at ændre noget i ens liv, hvis man har en eller flere personer til at støtte sig i processen. Den mulighed tilbyder Charita V. Poulsen og jeg på et kursus vi kalder ”Bliv gladere for dig selv”. Her får du støtte fra os, men også fra de øvrige kvinder på holdet.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon. Skriv, ring, send en ven – gør det nu!