Vi kan kun anbefale Mau Coaching

Lars Høgh (Intego)

Vi kan kun anbefale Mau Coaching, som tilgår opgaven med stor professionalisme og udfordrer både medarbejdere og ledelse til sammen at skabe et godt arbejdsmiljø, og vi vil fremadrettet benytte metoden i vores arbejde med at skabe en god arbejdsplads og fastholde vores medarbejdere.

Om APV tillæg

Jacob Larsen (IndehaverafEyeRevision)

Det har givet nogle overvejelser og helt sikkert, at jeg skal bruge mere tid på samtaler (kollektive og individuelle) – ligeså være bedre til planlægning for hele organisationen samt for den enkelte. Sidst, men ikke mindst, give mere ros. Tror, der er flere, som har behov for det. De små feedbacks på de enkelte spørgsmål var rigtig gode. Der er spørgsmål i rapporten, som jeg nok ikke selv ville have stillet før, men det vil jeg nu følge op på.

om sparring

Danny Bukh Almstrup (MercuriUrval)

Helene fremstår yderst professionel, tillidsfuld og engageret i sit virke. Hun formår at arbejde med kompleksiteten og er vedholdende over tid. Hun er yderst faglig kvalitetsbevidst, virker oprigtig nysgerrig og fremstår som en stærk inspirator. Med sin positive tilgang og åbenhed og lyst til at forstå mennesker er hun en meget behagelig og fortrolig sparringspartner.