MauCoaching

Ledercoaching

Ledercoaching handler om dig og dine muligheder – og giver dig mulighed for at udvikle dig selv og dine medarbejdere i fremtiden.

· Vil du være mere effektiv?
· Vil du gerne hjælpe dine medarbejdere til at performe endnu bedre?
· Ønsker du, at kommunikation med medarbejderne skal have et løft?
· Oplever du, at dine medarbejdere er stressede eller melder sig syge med stress?
· Og har du brug ideer til hvordan du kan støtte medarbejderne fremover?

Forandring er en selvfølge

Alle står for skud, når der stilles krav til ledelsen og medarbejderne om udvikling og forandring.
Du skal naturligvis udvikle dig på de videns- og forretningsmæssige områder. Samtidig skal der være fokus på de psykologiske og personlige kompetencer for at nå i mål – både personligt og ledelsesmæssigt.

Stresset

Med viden om metakognitive tankeprocesser hjælper jeg dig og dine medarbejdere, så I undgår stress og ubehag på arbejdspladsen. Stress er godt – i korte doser. Men vi bliver så fodrede med informationer, at vore hjerner ikke formår at slappe af. Vi må lære at gøre noget andet.

Derfor kan det være godt at investere i ledercoaching hos mig. Du og dine medarbejdere får plads og rum til at slappe af i hjernen. Jeg giver de værktøjer, som skal til.

Hvordan undgår du stress i hverdagen?

Hvis du eller en af dine en af dine medarbejder mister overblikket og troen på sig selv i sit arbejde, falder effektiviteten og arbejdsglæden. Jeres arbejdsmiljø forringes, medarbejderen bliver ufokuseret og mister overblikket. Ledercoaching er stedet at starte. Hvis du bliver klædt bedre på til at forudse signaler hos dig selv, bliver det også lettere at hjælpe dine medarbejdere. Med undervisning og forebyggelse kan I undgå stress. Samtidig er det muligt at fastholde et sundt og effektivt arbejdsklima.

Du og dine medarbejdere lærer at håndtere tanker anderledes. Essensen af stress er, at vi lader bekymringer overtage vores tanker. Hvis dette er tilfældet hos dine medarbejdere, kan jeg hurtigt og effektivt hjælpe jer.

Hvad er stress?

Vi har ca. 70.000 tanker hver dag. Når vi engagerer os i tanker, der vækker bekymringer hos os, er det potentielt stressudløsende. Stress er dermed en reaktion, vi får, når vi bruger for meget tid og energi på negative bekymringstanker. Hos mig lærer du simple og effektive teknikker til at kontrollere, hvilke tanker du engagerer dig i. Du kan sammenligne tanker med ’running sushi’. Dine tanker er de forskellige skåle, der kommer forbi dig. Du bestemmer selv, hvilke skåle, du tager over på dit bord og spiser.

Den rådgivning, jeg tilbyder, bygger på forskellige metoder (samlet sammen gennem mange års erfaring) og betyder, at dine medarbejdere lærer konkrete teknikker til at stoppe bekymringsspiraler. Tidligere har mennesker med stresssymptomer modtaget 10-15 psykologsamtaler, før de føler, de er på benene igen. Ofte følger der lange sygemeldinger med. Med de metoder, som jeg bruger, viser forskning, at 5 samtaler er nok til at fjerne stresssymptomer og skabe trivsel.

Kærligst Helene

Date:
Categories: