MauCoaching

Mentor for psykisk sårbare og fysisk syge

Som mentor er det min opgave at hjælpe dig og din nærmeste igennem en svær periode. Uanset om du vil tilbage på arbejde eller igennem et forløb med afklaring og fastholdelse på det job, du allerede bestrider.

Måske er du sygemeldt og i kontakt med jobcentret? Her kan min mangeårige erfaring også hjælpe dig igennem et afklaringsforløb.

Jeg har allerede hjulpet mange par og individer med at finde tilbage til livsglæden og tilfredsheden efter chokket over ændrede livsvilkår. Som jeres mentor vil jeg guide jer og give jer de værktøjer og den livsstøtte, som en mentor med egen erfaring kan give videre.

Mine kunder fortæller, at det har været livsforandrende at få støtte fra mig. Lad mig hjælpe dig med at finde tilbage til livsglæden og tilfredsheden igen.

Hvilke opgaver kan en mentor hjælpe dig med?

Som mentor er opgaverne mange. Ligefra at tage lidt af presset af de nærmeste ved at have samtaler med den psykisk sårbare til at igangsætte aktiviteter, som spænder vidt. Som tovholder i forbindelse med behandling, som sparringspartner i forhold til jobcenter og som damen, der lærer dig og familien at navigere i ændrede livsvilkår.

 

Date:
Categories: