MauCoaching

Mentor for forældre

Som forældrementor er det min opgave at hjælpe dig og din nærmeste igennem en svær periode. Uanset om din nærtstående er psykisk eller fysisk sårbar lige nu. Mentor for forældre er din støtte i en svær proces.

Måske er han eller hun sygemeldt og i kontakt med psykiatri, skole og PPR? Her kan min mangeårige erfaring også hjælpe dig igennem forløbet.

Jeg har allerede hjulpet mange forældre igennem ændrede livsvilkår. Som jeres mentor vil jeg guide jer og give jer de værktøjer og den livsstøtte, som en mentor med egen erfaring kan give videre. At vælge en mentor for forældre er din gave til dig selv, en lille omsorgsgiver i en svær proces.

Mine kunder fortæller, at det har været livsforandrende at få støtte fra mig. Lad mig hjælpe dig og din nærmeste med at finde tilbage til livsglæden og tilfredsheden igen.

Hvilke opgaver kan en forældre mentor hjælpe dig med?

Som forældrementor er opgaverne mange. Ligefra at tage lidt af presset af de nærmeste ved at have samtaler med den psykisk sårbare til at igangsætte aktiviteter, som spænder vidt. Som tovholder i forbindelse med behandling, som sparringspartner i forhold til skolen eller PPR og som damen, der lærer dig og familien at navigere i ændrede livsvilkår.

 

Date: