MauCoaching

Parterapi

Parterapi – sådan styrker I jeres parforhold

 

Ofte ved I blot, at noget ikke virker. Men I ved ikke hvordan I ændrer det. Parterapi kan lyse på det, som virker, ændre på det, som ikke virker (hvis I begge vil ændre på noget) og parterapi kan også støtte jer tættere sammen.

Kunder kommer hos mig for at lære at tale sammen, lære at være nærværende igen, få en bedre arbejdsfordeling, blive fri af utroskab, få inspiration til at leve lettere, sjovere, kærligere og meget mere styrkende.

Emner, som du måske genkender er: jalousi, utroskab, manglende kys og kram, skænderier, iPad-forhold (hvor I blot er i stue sammen, men ikke er tilstede), træt af at sige det samme mange gange uden ændringer.

Parterapi i Valby

Ønsker I mere nærhed og fælles udvikling i jeres parforhold. Kan parterapi støtte jer på vej? Vil I styrke parforholdet med parterapi? Ønsker I at få kærligheden tilbage?

Parterapi er blevet hvert pars unikke mulighed for udvikling. Se blot udsendelserne på DR med Jette Simon. Her vises klart og tydeligt, hvad I kan nå ved at være åbne og nysgerrige sammen – og ved at have en tredje part med på sidelinien for en tid. Jeg har hver uge par i stolene, som ønsker at være tæt på hinanden og som vil føle kærlighed. Som exam. parterapeut kan jeg være jeres mentor og terapeut i en periode.

Vil du og din partner være sammen om at skabe tættere relation, samhørighed og fællesskab i parforholdet, bedre sex, en kærlig relation. Vil I vokse og udvikle jer sammen? Vil I have bedre kommunikation i hverdagen? Vil I genopdage nærheden, kærlighed og de varme, vidunderlige følelser fra forelskelsestiden igen?

Så er parterapi løsningen for jer.

Vil I arbejde med både jeres personlige – og fælles udvikling, så kan parterapi skabe fælles forventninger og visioner for parforholdet og derved skabe en følelse af optimal balance i jeres hverdag. Vil I vide mere om, hvad kærlighed er i jeres forhold?

Mennesker har mange forventninger til, hvad et godt parforhold er og hvad et sundt familieliv bør indeholde. Mange af de forventninger, vi har, kommer fra vores omgivelser – ikke fra os selv. Jeg hjælper jer med at finde forventningerne og få dem frem i lyset.

Kender I til at forvente noget, som ikke lykkedes?

Hvis I i stedet mærker efter – hvad I gerne vil have i jeres parforhold, gad vide om det så var muligt at lave de kærlige aftaler, som skal til? I kan endda arbejde med specifikke områder som den fysiske kontakt og sex.

Parterapi er lig med udvikling

Udvikling af parforholdet gør jer lykkelige og glade igen. Det styrker jeres fælles liv. Udvikling i et kærligt miljø i min praksis, hvor I begge får taletid og øvelser. Uafhængigt af hinanden. Udvikling som kan bruges de næste mange år frem. Læs mere her. I kan også følge min blog. Uanset hvad I gør nu, så vil I lære nyt. Ved at købe en parterapi time i København er I allerede tættere på forandring. Ved at følge bloggen og læse om øvelser og andre par får I inspiration til at arbejde videre med jeres eget parforhold. Skriv endelig hvis I mangler emner. I er her allerede. God arbejdslyst.

Kærligst,

Helene Mau, exam. parterapeut, mentor og coach

Booking:
Book Nu
Date:
Categories: