Tag livsplanlægning et skridt videre

Her får du mulighed for at gøre din livsplanlægning bedre – mere ærlig og frem for alt dybere. Her får du mulighed for at vælge et enkelt livsområde, forestille dig 4 evner, nemlig følelse, tanke, krop og handling/adfærd OG arbejde med at beskrive, hvordan du godt kunne tænke dig, at livet så ud.

Hvorfor skulle du gøre det, tænker du måske?

Det skal du for at blive bevidst om, hvad du gerne vil træne. Vores underbevidste er ikke interesseret i at lære nyt… Men ved at skrive ned og ud, hænge ord op og se på dem hver dag, måske høre dem i en podcast (som du selv har designet), så bliver hverdagen mere optimistisk og frem for alt kærlig og støttende.

Et eksempel på udfyldelse indenfor Livshjulets område Arbejde 

Er du for eksempel i gang med at udvikle livsområdet “arbejde” og har en vision om, at du vil leve et arbejdsliv, hvor du er ærlig overfor dig selv og tro mod dine kompetencer, grænser og dine evner, så kan en udfyldelse se således ud (husk at her skriver du de følelser, tanker, sansninger og handlinger, som du gerne vil udvikle):

Helene Mau
Livsområde arbejde:
følelse – dygtig – samarbejdsvillig – fagligt kompetent – troskab mod mig selv
tanker – jeg kan godt mærke mine grænser, det er ok at sige nej tak til arbejdsopgaver, jeg er god nok
sansning – trække vejret og mindske stress, mærke brug for pauser hver time
handling – “jeg fortæller chefen, hvis jeg har for mange opgaver”, “jeg siger ja og nej til opgaver”, “jeg udfører opgaverne i tillid til, at jeg gør det godt”

Dette lille skema kan altså give dig et hurtigt overblik over, hvad du har fokus på i denne uge. Det kan bruges i alle sammenhænge og sammen med hele livshjulet, som du kan udfylde en gang om året.

Bedre livsplanlægning

Udfyld skemaet nedenfor allerede idag, send det afsted til mig og modtag gratis sparring på dit livsområde. Eller modtag blot skema retur, til ophængning og træning i de næste 30 dage.

Kærligs Helene

Mau Coaching - livshjul og tilfredshed

Her er dit skema til udfyldelse – arbejd med evner og mærk hvordan din integritet styrkes: