Min side

[booked-profile]

Kalender aftaler til dig

Her kan du se alle dine kalender aftaler. Du har lavet aftaler med Mau Coaching, parterapeut og psykoterapeut, fordi du gerne vil igang med en udviklingsrejse. Den plan kan du se her. Derfor vil jeg blot byde dig velkommen. Jeg glæder mig til at samarbejde med dig.

Når du lægger tider i kalenderen, så må du gerne tænke over følgende: de første 10 samtaler bør ligge med en uge imellem, da du får det bedste ud af forløbet, når du kommer hver uge. Hver anden uge kan dog også gå. Det kommer an på hvor meget du glemmer fra den ene gang til den anden. Det bestemmer du helt selv. Min anbefaling er dog hver uge. Hvis du får modstand mod at komme, så ring og bestil en ekstra tid. Det er i modstandene at du og jeg har de mest udviklende samtaler. For der er du allerede igang med at træne.

Hvis der ikke er tider, som du har behov for, så skriv endelig, måske kan jeg flytte rundt på noget og åbne op i weekenden, fortrinsvis søndag eftermiddag.

Vi afholder statussamtale hver 8-10 gang. Denne samtale vil give dig et klart billede af, om du har nået dine mål fra rådgivningssamtalen eller om du undervejs har opdaget, at andet var vigtigere. Du bestemmer helt selv, om du derefter vil booke flere tider.

Jeg glæder mig til at se dig.

Kærligst Helene