21 okt 2015

Øvelse / Parforhold

Morten og Sofie – et af mine par (og ja, navnene er opdigtede på grund af min tavshedspligt) – kom til mig for at tale om deres parforhold. Der var egentligt ikke det store galt, de var bare holdt op med at tale sammen og gå på opdagelse i hinandens tanker, holdninger, etik, moral og udvikle parforholdet.

Det skabte frustration og en følelse af distance mellem dem og de ville gerne være tæt på hinanden, for det vidste de fra forelskelsesfasen, at de kunne – de ville gerne bevare gnisten og havde en ide om, at det at tale sammen var en af vejene frem.

Mit råd er altid det samme: tal og skab nærhed.
Tal om jeres holdninger til samfundet, politik, religion, børneopdragelse, holdninger til bedste venner, jeres egne og hinandens bedste venner, tal om at udvikle parforholdet, være bedste venner, trivsel på arbejdspladsen.

Måske tænker du – er det virkelig nødvendigt? og JA, det er det, hvis du gerne vil blive ved med at have et nært forhold til din partner.

Måske tænker du – er der tid til det i en travl hverdag med børn, arbejde, venner og familie? Hvis svaret er nej, skal du måske overveje, om du prioriterer rigtigt. Hvis svaret er ja, så skal du blot finde en tid i kalenderen sammen med din partner og aftale hvor lang tid i vil bruge på at lære hinanden at kende og blive klogere på livet, jer selv og andre.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon. Skriv, ring, send en ven – gør det nu!