Arbejdsstress

 

Med ny viden om metakognitive tankeprocesser hjælper jeg dig og dine medarbejdere, så I undgår stressede og utilpassede kolleger.

 

Undgå stress i hverdagen

 

Hvis en af dine medarbejder mister overblikket og troen på sig selv i sit arbejde, falder effektiviteten og arbejdsglæden. Jeres arbejdsmiljø forringes, medarbejderen bliver ufokuseret og mister overblikket.

 

Med undervisning og forebyggelse kan I undgå stress og fastholde et sundt og effektivt arbejdsklima.

Med hjælp og rådgivning fra mig lærer dine medarbejdere at håndtere tanker anderledes. Essensen af stress er, at vi lader bekymringer overtage vores tanker. Hvis dette er tilfældet hos dine medarbejdere, kan jeg hurtigt og effektivt hjælpe jer.

 

Hvad er stress?

 

Vi har ca. 70.000 tanker hver dag. Når vi engagerer os i tanker, der vækker bekymringer hos os, er det potentielt stressudløsende. Stress er således en reaktion, vi får, når vi bruger for meget tid og energi på negative bekymringstanker. Med MINDStrain lærer du simple og effektive teknikker til at kontrollere, hvilke tanker du engagerer dig i, og du kan derved undgå stress. Du kan sammenligne tanker med ’running sushi’. Dine tanker er de forskellige skåle, der kommer forbi dig, og du bestemmer selv, hvilke skåle, du tager over på dit bord og spiser.
Den rådgivning, jeg tilbyder, bygger på MINDStrain-metoden og betyder, at den enkelte medarbejder lærer konkrete teknikker til at stoppe bekymringsspiraler. Traditionelt set får mennesker med stresssymptomer 10-15 psykologsamtaler, før de føler, de er på benene igen. Ofte følger der lange sygemeldinger med. Med MINDStrain-metoden viser forskning, at 5 samtaler er nok til at fjerne stresssymptomer og skabe trivsel.
Derfor får du og medarbejderne som udgangspunkt bevilget 5 samtaler, når I har konstateret stresssymptomer og skal i behandling hos mig. Dette er naturligvis mere hensigtsmæssigt både menneskeligt og økonomisk.
Jeg har et samarbejde med Securitas Strain Line, som betyder, at du igennem Securitas kan abonnere på denne og andre ydelser. Det koster ikke noget at være med i abonnementsordningen, før medarbejderen har behov for hjælpen. Læs mere her:
https://www.securitas.dk/sikkerhedslosninger/care/

 

Prisen:

 

5 x 60 minutter: 6.000 kr. ekskl. moms.
Ring på telefon 3048 2372 allerede i dag.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. 15 minutter i min klinik eller på telefon er hvad du har mulighed for at modtage. Skriv, ring, send en ven – gør det nu!