Services

Livsområde arbejde – stress?

 

Med viden om metakognitive tankeprocesser hjælper jeg dig og dine medarbejdere, så I undgår stress og ubehag på arbejdspladsen. Stress er godt – i korte doser. Men vi bliver så fodrede med informationer, at vore hjerner ikke formår at slappe af. Vi må lære at gøre noget andet.

 

Derfor kan det være godt at investere i Stresscoaching hos mig. Du og dine medarbejdere får plads og rum til at slappe af i hjernen. Jeg giver de værktøjer, som skal til.

 

Hvordan undgår du og dine medarbejdere stress i hverdagen?

 

Hvis du eller en af dine en af dine medarbejder mister overblikket og troen på sig selv i sit arbejde, falder effektiviteten og arbejdsglæden. Jeres arbejdsmiljø forringes, medarbejderen bliver ufokuseret og mister overblikket.

Med undervisning og forebyggelse kan I undgå stress. Samtidig er det muligt at fastholde et sundt og effektivt arbejdsklima.

Du og dine medarbejdere lærer at håndtere tanker anderledes. Essensen af stress er, at vi lader bekymringer overtage vores tanker. Hvis dette er tilfældet hos dine medarbejdere, kan jeg hurtigt og effektivt hjælpe jer.

 

Hvad er stress?

 

Vi har ca. 70.000 tanker hver dag. Når vi engagerer os i tanker, der vækker bekymringer hos os, er det potentielt stressudløsende. Stress er dermed en reaktion, vi får, når vi bruger for meget tid og energi på negative bekymringstanker. Hos mig lærer du simple og effektive teknikker til at kontrollere, hvilke tanker du engagerer dig i. Du kan sammenligne tanker med ’running sushi’. Dine tanker er de forskellige skåle, der kommer forbi dig. Du bestemmer selv, hvilke skåle, du tager over på dit bord og spiser.

Den rådgivning, jeg tilbyder, bygger på forskellige metoder (samlet sammen gennem mange års erfaring) og betyder, at dine medarbejdere lærer konkrete teknikker til at stoppe bekymringsspiraler. Tidligere har mennesker med stresssymptomer modtaget 10-15 psykologsamtaler, før de føler, de er på benene igen. Ofte følger der lange sygemeldinger med. Med de metoder, som jeg bruger, viser forskning, at 5 samtaler er nok til at fjerne stresssymptomer og skabe trivsel.

 

Læs mere om stress i min blog her – vælg Arbejde, hvis det er bedre i din optik.

 

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon Skriv, ring, send en ven – gør det nu!

Jeg er stadig ikke ramt af nedlukningen, da jeg har mulighed for at tage alle forholdsregler.

 

Hvis vi passer på hinanden og hjælper hinanden med at holde mit terapirum coronafrit, kan vi fortsætte vores betydningsfulde samtaler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desuden holder jeg mig selv udenfor smittefare ved fornuftig adfærd. Jeg lader mig teste forbyggende hver uge, og jeg lukker naturligvis ned, hvis jeg udgør nogen som helst smitterisici.

 

Har du en aftale hos mig, og får symptomer, bliver smittet, eller har været i nærkontakt med en smittet, beder jeg dig naturligvis give mig besked.

Hvis du må melde fra til en aftale på grund af corona, accepteres afbud med kort varsel uden normal afbudsbetaling.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig på:

                 

   30482372 /   info@helenemau.dk

 

Fortsat velkommen i trygge og coronasikre omgivelser - kærligst Helene

  • vi er allerhøjest 3 mennesker på 18 m2 og 2 m2 på 10 m2
  • vi holder den sikre afstand (2 m mellem stolene)
  • vi har ingen tæt fysisk kontakt
  • vi hoster og nyser i ærmet
  • jeg har håndsprit til fri brug i terapirummet og i fælles arealerne
  • jeg spritter/vasker egne hænder før/efter hver session
  • jeg spritter dørhåndtag, bord mv før hver session, der gøres ekstra grundigt rent, og jeg spritter stolene af mellem hver session
  • jeg lufter ud mellem hver session
  • det er altid muligt at vaske eller desinficere hænder på toilettet. Der er engangshåndklæder og der er naturligvis sæbe og håndsprit.
  • toilet rengøres og sprittes løbende efter brug mellem gæster. Du har dog også selv mulighed for at spritte og rense inden dit besøg.