Services

Kender du det?

Nu har du endelig god tid sammen med din partner, og så går tiden bare. Parterapi står ikke på ønskelisten i hverdagen. Samhørighed er ikke noget, I taler om. Er det der ikke bare?Et styrket parforhold kræver tid, hver uge. Tid giver nærhed, kærlighed og samhørighed.

 

I får måske snerret lidt mere af hinanden eller i får ikke brugt tiden godt sammen. Parterapi kan være løsningen. I kan udvikles hele livet og sammen skræddersyr vi Jeres parforhold, lige som I gerne vil have det:

 

♥ de mønstre, som I har sammen og afdækker jeres situation – mens den anden lytter med

♥ værktøjer til håndtering af krise, hvis I er der

♥ forventninger og mål for jer hver især, stadig mens den anden lytter

♥ værktøjer til at lære at tale sammen, dyrke mere dejlig sex, lave aftaler eller andet

 

Læs mere her, hvis du er til meget tekst og nederst finder du knap til en gratis samtale:

I kan købe terapi både personligt hos mig i min praksis eller via Zo0m eller et andet online medie, som I er trygge ved. Allerede efter første session vil I vide, om jeres parforhold skal træne mere samhørighed, mere lyst, mere samtale eller noget helt fjerde. I har hver især jeres ønsker med til dette første møde, hvor alting måske føles lidt uoverskueligt. I behøver ikke forberede jer, for jeg er sikker på, at I allerede kender jeres styrker og svagheder.

 

Nu starter i en fælles rejse, hvor I lærer hinanden at kende, og I kan genkende de gennemgribende nærhedsemner og andre emner, som går galt undervejs i parforholdet. Vi ved jo alle sammen, at omkring 50% bliver skilt. Med sessioner hos mig finder I enten sammen kærligt eller også bliver I skilt på en ordentlig måde. I kan høre mig fortælle om parterapi her i denne video.

 

Jeg skriver også blogs om parforhold og livet generelt. I kan læse dem her, hvor kategorierne for oven henviser til hvert livsområde i Livshjulet. Denne øvelse kan give jer et blik på jeres liv og jeres tilfredshed. Jeg tror nemlig på, at vi selv kan skrive parforholdet bedre, for min livsfilosofi er, at hvis vi ikke udvikler os, så afvikler vi os.

 

Vi er vokset op i relation til vores forældre og der har lært at være på en bestemt måde i relation til hinanden. Måske har vi lært at kvinden i et forhold gør sådan og manden gør sådan. Måske har vi lært, at andre ikke skal “bestemme” over os. Måske har vi lært, at vores behov ikke er vigtige eller at jalousi er godt/skidt/normalt. Det kan altsammen spænde ben for et dejligt parforhold.

 

Når I er igennem parterapi, er i blevet klogere på jer selv og hinanden. I kender jeres styrker og jeres fokusområder. Derudover kan I årligt få lavet en gennemgang ved et omfølgningsforløb.

 

Læs mere om mig og mine værdier samt styrker lige her.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon Skriv, ring, send en ven – gør det nu!