Services

Medarbejder coaching

 

Kan du nå at coache alle dine medarbejdere?

Mangler du tid til medarbejder coaching? Hvis svaret er ja, kan jeg være din eksterne ressource, som kommer en gang om ugen eller to gange om måneden. Du bestemmer hvor mange gange ugentligt eller månedligt.

 

Du behøver ikke bruge tid på bookning og samtale, jeg sørger for det hele.

 

Hvordan rent praktisk?

 

Jeg kan købes ind til timer og hele dage – du bestemmer. Har dine medarbejdere udfordringer, som fylder for meget i hverdagen? Jeg kan sparre med dine medarbejdere i den helt særlige fortrolige atmosfære, og du får kun tilbagemelding, hvis du og medarbejderen aftaler det på forhånd. Jeg er jeres eksterne ressource, som hyres ind til et antal timer eller dage – online eller i virkeligheden.

Ved at undervise og bruge supergode værktøjer fra min værktøjskasse frigøres de nødvendige ressourcer, så medarbejderen igen kan arbejde koncentreret.

Og du behøver ikke selv bruge tid på coaching og kan koncentrere dig om alle de andre opgaver, der ligger på bordet.

Medarbejder coaching planlægges, så medarbejderen kan arbejde mere ressourcefyldt med en følelse af optimal balance i hverdagen – ALTID!

Har du lyst til denne løsning for dine medarbejdere – udvikling i et trygt miljø, læring, processer, spørgsmål og øvelser – er rådgivning i fleksibel udgave et godt valg. Se mere her.

 

Specifikt:

 

Medarbejder booker møde i min online kalender efter behov. Hver session varer 50 minutter. Book 15 minutters gratis samtale her.

Medarbejderen har det antal klip på kortet, som du har fordelt.

Medarbejderens udvikling er fastlagte mål, som I har aftalt inden forløbet (eller som vi aftaler sammen på et opstartsmøde pt Youtube – aboner på min konto her).

Hver session afsluttes med en opsummering og eventuelle øvelser.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon Skriv, ring, send en ven – gør det nu!