Services

APV tillæg/ MAUndersøgelse

 

Måske har du fulgt med i medierne, hvor der tales om, hvorvidt APV tillæg og MUS samtaler er blevet meningsløse og ikke nærværende. Se blandt andet denne artikel fra UgebrevetA4.

 

ugebreveta4.dk/Spild af tid? Ansatte og chefer vil ændre MUS-samtaler .

 

Jeg tror på, at vi skal have både APV og MUS samtaler – men vi skal også blive endnu bedre til at tale sammen imellem disse undersøgelser. Derfor har jeg udviklet et spørgeskema, som tager maks 3 minutter at udfylde – for hver af dine medarbejdere. De udfylder skemaet og jeg modtager disse svar løbende. De danner baggrund for en lille rapport eller for et individuelt forløb, hvor du som leder kan blive endnu mere nærværende og stærk i lederrollen.

 

Spørgeskemaet kommer blandt andet ind på følgende områder: Er der en mening med arbejdet i relation til dine medarbejdere? Virker de målsætninger, som ledelsen har omkring samarbejde? Er kommunikationen mellem medarbejdere og ledere ok?

 

Kan der skrues lidt på viljen eller evnen til samarbejde? Er de ansatte tilfredse med deres arbejdstid eller kan de arbejde mere?
Gør ledelsen det godt, og er der plads til justeringer? Min rapport vil give dig og din virksomhed et umiddelbart overblik over disse punkter, så I kan arbejde videre med arbejdslyst ved at udfordre vanetænkning.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon Skriv, ring, send en ven – gør det nu!

Køb gavekort til

 

"dit mentale 360 graders check" 

Få et psykisk sundhedscheck i disse tider.