Kvindegruppe – for dig som gerne vil danse livsglæde ind i kroppen

Kvindegruppe

Kvindegruppe – for dig som gerne vil danse livsglæde ind i kroppen

Jeg har igennem mange år haft stor glæde af andre kvinder og deres erfaringe. Derfor har jeg startet min første kvindegruppe i praksis. Fordi jeg ved, at vi kan mere sammen end alene.

Vi skal først og fremmest danse til dejlig musik. Danse i lyse lokaler her midt i Valby. Vi skal også grine. Lade os inspirere af hinanden og livsglæden. Min egen spilleliste til dans dækker alt fra Chief1 “alt er godt” til Ray Dee OH “jeg vil la lyset brænde” . Bare det er så hurtigt, at pulsen stiger. Dansen går de sidste 20 minutter med. Derimellem – skal vi også finde inspiration til livsglæde sammen. Jeg holder af positive bekræftelser, fordi de er gode til at skabe lidt lys og fokus mellem alle bekymringerne. Derfor vil jeg tage udgangspunkt i disse, når dansen slutter og vi har fået vejret igen.

Tavshedspligten er det allervigtigste fundament for at kunne åbne op, og jeg har en særlig stil, som får mennesker til at åbne sig. Vi taler dog kun om det, som du og gruppen har lyst til hver gang. Det allervigtigste er at du er tryg, og du skal aldrig fortælle mere, end at du har mod på at komme igen til næste gruppe. Det kan gruppen nemlig også bruges til, at lære sig selv bedre at kende og lære at sætte grænser. 

Indhold

I gruppen vil vi bruge tid på at danse, grine, livgivende og dejlige øvelser, som du kan tage med dig hjem. Derudover vil jeg lade mig inspirere af det, som I har skrevet til mig, at I har lyst til at sætte fokus på. Ligeledes vil jeg have små øvelser med hver gang. Jeg står for en ramme/en dagsorden rundt om de 4 møder af fire timer. Som du kan se nedenfor, vil jeg også tage dine særlige ønsker med. Hver især kan vi være forskellige steder, og min erfaring fortæller mig, at det er fuldstændig ok. Hvis du har tanker omkring et særligt ømt emne, så skriv det gerne i det spørgeskema, som jeg sender til dig, når du har betalt. 

Gruppen kommer til at virke som et spark til din helt egen rejse. Du vil nok opdage, at det er nemmere at træffe beslutninger, fordi du netop har en gruppe til at hjælpe dig med denne rejse. Måske bliver det også meget nemmere at opdage, hvad der gør dig glad i hverdagen.

Vi skal nemlig først og fremmest tale om livet nu – det liv vi lever lige nu. Vi vil også tale om døden. Fordi det at gøre det giver intensitet i hverdagen. Skriv hvis du gerne vil vide mere om, hvorfor vi skal tale om døden, skrive vores egen nekrolog og forestille os, hvordan livet var, hvis vi vidste hvornår vi skulle dø. Vi vil også tale om personligt lederskab og følelsesmæssig intelligens.?

Jeg samler flere grupper henover et år. Basisgruppen mødes 4 gange af 4 timer og vi mødes hver anden uge i en periode. Datoer findes, når jeg har talt med alle deltagere. Vi mødes i Valby. Prisen er 200 pr time. 

Får gruppen lyst til at mødes i længere tid, så mødes vi lidt sjældnere. Betaling er per forlængelse 2 x 800, som betales forud. I kan selvfølgelig også mødes privat uden mig.

Du kan tilmelde dig ved at skrive til mig her.

Kærligst Helene