Kontakt mig hellere end gerne, også hvis du blot ønsker at få mit perspektiv på et af dine daglige dilemmaer.

 

Kontakt mig for at få konkret viden med det samme. Hvis du er nysgerrig på, hvem jeg er, hvad jeg står for og du vil have en fornemmelse af min måde at arbejde på.

Hvis du i første omgang blot har lyst til at kontakte mig for et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Eller kontakt mig omkring dine spørgsmål vedrørende parterapi, livsområder, livsvisioner, misbrug, psykisk sårbarhed og livet generelt. Intet spørgsmål er for stort eller for småt.

 

  Helene Maukt

   

  At skrive til mig her koster ingen penge. Måske vil jeg spørge efterfølgende, om jeg må bruge dit dilemma eller spørgsmål i anonymiseret form. Men jeg spørger altid først. Derfor kan du trygt skrive til mig om stort og småt. Jeg kigger på dit spørgsmål, når jeg har en ledig stund. Du kan også læse mere om min filosofi, søge efter livsområder, lave din første opgave her og købe dine første timer. Du bestemmer helt selv.

   

  Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.

   

  Kærligst,
  Helene

  Mau Coaching kontakt