Julegave anno 2020

julegave

Julegave anno 2020

Opdatering – vinderne har allerede modtaget en besked via @MauCoaching på Facebook, men du får også lige listen her.

 

Så har jeg trukket lod om 5 net med forkælelse til dig og din partner. De kan hentes hos mig den 22.12.20 mellem 12 og 14.

De heldige fem vindere er:

Kirsten Retsby, Jeanie Nyborg, Hanne Sol, Susanne Møss Jensen, Sascha Vest

Stort tillykke med julegaverne. Jeg glæder mig til at se jer på Valbygårdsvej 64B i gården. Følg skiltet mod Hvide Hus, og gå indenfor ved Mau Coaching. Skriv endelig, hvis det er svært at nå forbi i åbningstiden.

Glædelig jul og godt nytår,

Kærligst Helene

PS. I som deltog, tusind tak. Hvis I har lyst, så kan pdf bogen købes via min shop.Ved at bestille den printede udgave (på lækkert genbrugskarton) kan I her resten af december også modtage et net, så længe lager haves

Jeg har lavet en julegave-kampagne

Kan man det som psykoterapeut, spurgte nogle af kvinderne i mit faglige netværk? Med rødvin? med massageolie? hvad bliver det næste – skal du sidde med på sengekanten? Svaret kommer nedenfor – og det er aldrig kedelig læsning at være på besøg her på bloggen.

Jeg kan. Det meste. Det har jeg ikke altid troet på. Men nu ved jeg det. Erfaringen viser mig det hver uge. Når jeg blot tænker ud af boksen. I hverdagen. I min praksis. Ved kontakt med eventuelle samarbejdspartnere.

Derfor har jeg i år valgt at tænke ud af boksen med virksomheden. Det hele startede ved min 2 års bryllupsdag, hvor manden gav mig bomuld. Ikke bomuldstrusser. Men bomuldsnet – med guld på forståes.

Et net skal bruges, tænkte jeg. Men til hvad? Først udviklede jeg en lille pdf bog med de bedste øvelser fra min praksis og parterapien. Fyld kærlighedsbeholderen op. Den kan du finde på shoppen, hvis du har lyst til at købe flere end den, du får ved at være med i konkurrencen.

Det næste var test af tanken.

Hvorfor det, tænker du måske?Jeg elsker min evne til at finde på nye tiltag. Det har jeg ikke altid gjort. Det har været en stor hemsko i mit liv, at jeg er impulsstyret. Idag kan jeg omfavne det, tage favntag med det – checke det af med andre (hvilket tidligere var svært, fordi jeg var så bange for kritik).

Det var knapt så smart i forhold til min virksomhed og jeg har haft så stor gavn af supervision fra mit uddannelsessted, fra mine netværk, fra personlige nære venner, som altid gerne stiller op til kritiske bemærkninger. Og især fra min mand. 

Det færdige resultat er den julegave, som du nu sidder og læser om her.

Et dejligt bomuldsnet med følgende indhold:

  • Kærlighedsbeholderen – en pdf bog med mine 10 råd og øvelser til at booste nærvær i parforholdet
  • 35 cl dejlig rødvin fra “Charles Meras” til at forkæle hinandens sanser
  • en massageolie af mærket “Tidens Olie”, som kan brugs til at forkæle hinandens krop – og derudover også til alle andre former for hudpleje
  • to “guld” kuglepenne til at notere jeres ønsker og fokusområder fremover.

Ideerne får I ved at læse min pdf bog. Jeg er vild med at give gaver, og derfor sidder jeg selv i praksis den 22.12 mellem 12 og 16 for at give dig min julegave.

Jeg glæder mig til at hilse på dig og hvis du har tid, også vise dig rundt i det fantastiske “Hvide Hus” og måske give en kop gløgg to-go. For mig handler julen om nærvær, god tid til at være tæt og røre ved hinanden samt røre hinanden mentalt.

Den handler om julegaver og lys i øjnene.

Hvad mener du, Helene?

Vi er jo blot et sammenspist ægtepar/par/unge/gamle, som ikke kan lave om på os selv! Vi rører da ikke ved hinanden hele tiden, hvorfor skulle vi det? Hvad med det der nærvær? Vi har ikke tid.

Hvordan gør vi det? Det kræver lidt omstrukturering af tanker – eller som jeg ynder at kalde det, arbejde med vanerne.

Tænk på de normale tanker som balloner, der flyver væk nu – og ind kommer nogle nye med ideer til, hvordan I kan skrue op for nærvær mellem jer. Måske kender du følelsen af rigtigt nærvær.

Sådan rigtig indre lykke. Måske er den blevet væk i corona bekymring, småbørn, store børn og afskåret kontakt. Uanset hvad og hvodan – så lover jeg dig, at det kan ændres.

Selv har jeg flyttet mig fra psykisk svære forhold til psykisk stabile og meget sikre forhold, nej helt ærligt, et ægteskab med lykke og varme og nærhed. Vi har ved brylluppet aftalt, at vi altid vil arbejde på forholdet.

Kom sygdom, kom regn, kom kedsomhed, og kom andre vidunderlige mennesker. Vi klarer det hele sammen. Vi vil arbejde med hinandens synspunkter, holdninger og overbevisninger hele livet.

Derfor bruger vi selv både kærlighedsbeholderen og andre gode værktøjer, når hverdagen bliver tom, hurtig, trist, bekymrende eller kærlighedsløs (som følelser er disse meget stærke hos specielt mig og med den tidligere impulsivitet kunne jeg nemt være hurtig til at handle på følelsen). 

Hvorfor skal vi ikke altid handle på de impulsive følelser?

Fordi de er fra en fjern fortid. En urtid, der ikke kan bruges til noget længere. Vi skal ikke som 50 årige ud og “jage”, vi skal nyde frugterne af det levede liv. Vi skal kort sagt selv tage stilling til, hvad det betyder at blive ældre. Være forældre, være bedsteforældre, være i live.

Vi skal ikke altid handle på følelser, fordi de er designet til at overleve for mange tusinde år siden. Klart at vi skal handle på det, som kan omsættes til kærlighed og nærhed. Men vreden skal ud af parforholdet. Beskyldningerne ligeså. Vi skal finde kærligheden og samhørigheden, og forstærke de følelser.

Jeg glæder mig til dit like på Facebook og til at se dig på Valbygårdsvej. Jeg vil elske at aflevere en julegave. Hvis du ikke når at deltage i konkurrencen, så fortvivl ej. Jeg har pdf bogen liggende i shoppen og du kan nå at købe den hele året. Hvis du vil have den i lækkert design og lækkert papir, udskrevet og klar til en hyggelig aften, så skriv mig en kontakt formular og jeg sender den til dig.

Kærligst og julegavehilsener,

Helene