12 dec 2015

Parforhold

”Kender du det?

Kvinden siger: jeg får ikke hjælp til noget i huset og har aldrig fået hjælp…

Manden siger: jeg kan ikke gøre noget rigtigt.. hver gang jeg har hjulpet, siger hun bagefter at det ikke var godt nok…

Nej, det sker ikke for os, KUN for de andre…”

Tænk engang, hvis dit parforhold kunne være et parforhold fuld af glæde og lykke og samhørighed og samarbejde og lyst… ville verden så ikke være et skønnere sted at leve. Og det kan lade sig gøre.. Hvis du kunne vælge frit, hvordan skulle dit parforhold så se ud? om en måned, om et år, om fem år? Skriv dine tanker og følelser ned – brug god tid – og efterfølgende kan du jo tage en samtale med din mand eller kone.

Har I svært ved at ændre på den dårlige spiral, så ring for at booke en aftale – jeres parforhold er det hele værd. Ring på telefon 3048 2372 – book en parsamtale og start jeres nye år med fokus på kærligheden.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon. Skriv, ring, send en ven – gør det nu!