08 dec 2015

Parforhold

Kender du det?

Kvinden siger: “jeg synes du skulle søge hjælp – du er ikke nærværende nok”
Manden siger: “du dømmer mig forkert”

“Nej da – der sker ikke for mig – kun for de andre .”

Det er muligt at komme videre i samtalen og i livet uden skænderier eller endeløse diskussioner… det er muligt at lære at give og tage imod kritik eller et kærligt skub.

Første skridt på vejen er at du tør kigge på din udtalelse og finde grunden bag ved… siger du som kvinde “søg hjælp” fordi du har den holdning at “du ved bedst” eller siger du det fordi du er reelt bekymret for et andet menneske eller siger du det, fordi du selv har brug for hjælp i en eller anden udstrækning?

Siger du som mand “du dømmer mig forkert”, betyder det så at du hellere vil pege fingrene tilbage end at tage kritikken ind, betyder det at du hader, at andre kommer med ideer til dig eller noget helt tredje…

Ideen med at kigge på egne udtalelser er hele tiden at blive klogere på dig selv – og at holde bolden hos dig selv.

Har I svært ved at ændre på den dårlige spiral, så ring for at booke en aftale – jeres parforhold er det hele værd. Ring på telefon 3048 2372 – book en parsamtale og start jeres nye år med fokus på kærligheden.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon. Skriv, ring, send en ven – gør det nu!