12 mar 2019

Bolig

Er investeringer lige dig? Vil du gerne have fast ejendom som stiger i værdi? Eller drømmer du om økonomisk frihed allerede nu, til at have det liv, du drømmer om?

Investering i fast ejendom kræver lidt af dig, uanset om det er første gang eller 10. gang. Det kan være godt at sætte sig ind i aktiekurser, ejendomsskat og ejendomsværdi, inden du for alvor går i gang med at kigge på bolig. Der findes en masse gode gratis muligheder for at læse om investering i fast ejendom. Jeg har ikke kun nøjedes med at lytte til sælgeren, men også talt med min bank, når jeg skulle investere. Ligeledes har jeg læst om det, som jeg ikke vidste nok om, sådan at jeg selv var med til at påvirke beslutningen undervejs, for skal man have flexlån, fast forrentet lån eller noget helt tredje?

Tænk over hvad du har brug for at vide om investeringen – og tag et skridt ad gangen.

For at blive inspireret til investering, kan du søge på nettet og læse noget om investering, hvis du ikke allerede er knivskarp.

Hvis du har ønsker til at arbejde med dette livsområde, eller du har tekster, som du gerne vil have, at jeg skriver mere om, så skriv endelig.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon Skriv, ring, send en ven – gør det nu!

Køb gavekort til

 

"dit mentale 360 graders check" 

Få et psykisk sundhedscheck i disse tider.