12 mar 2019

Bolig

Er investering i fast ejendom lige dig? Vil du gerne have fast ejendom som stiger i værdi? Eller drømmer du om økonomisk frihed allerede nu, til at have det liv, du drømmer om?

Investering i fast ejendom kræver lidt af dig, uanset om det er første gang eller 10. gang. Det kan være godt at sætte sig ind i aktiekurser, ejendomsskat og ejendomsværdi. Inden du for alvor går i gang med at kigge på bolig. Der findes en masse gode gratis muligheder for at læse om investering i fast ejendom. Lad være med kun at nøjes med at lytte til sælgeren, men tal også  med din bank, når du skal investere. Derudover er det muligt at hente ekstern hjælp fra en uvildig rådgiver, hvilket kan være en god ide, for overblikket står ikke altid klart. Ligeledes kan du læse om det, som du ikke ved nok om. Dermed er du selv med til at påvirke beslutningen undervejs, for skal du have flexlån, fast forrentet lån eller noget helt tredje?

Øvelser indenfor investering

Tænk over hvad du har brug for at vide om investeringen – og tag et skridt ad gangen.

Søg på nettet “fx flexlån” og find en artikel fra en uvildig rådgiver, fx retograad.dk. Du kan også søge på bredt på nettet om “køb af første bolig” og læse noget om investering, hvis du ikke allerede er knivskarp. Øv dig i at lære termerne at kende, så du ved, hvad ejendomsmægler taler om. Spørg altid, når du er i tvivl.

Hvis du har ønsker til at arbejde med dette livsområde, så ring gerne. Du har måske emner, som du gerne vil have, at jeg skriver mere om, så skriv endelig.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon. Skriv, ring, send en ven – gør det nu!