29 dec 2015

Parforhold

”kender du det…?

At din kæreste altid sætter dagsordenen i jeres forhold? Han tager initiativ til alt hvad i skal fylde dagen med og kommer her hos mig uden at have lyst til at være her.

Narrjj, det sker ikke for mig, kun for de andre …”

Det allervigtigste for begge parter i et forhold er, at i hver især har jeres eget liv, jeres egne tanker, jeres egne behov, jeres egne mål.

Mål skal til for at give livet værdi – mål skal til for at vi hver især kan finde vores egen retning, lidt ligesom et skib – når kursen er udstukket, sejler vi.

Hvis i mangler disse mål, er det altså ultra svært at være tilfreds – både med en selv og i parforholdet. Derfor vil jeg anbefale jer at skrive ned hver for sig, hvad skal der til for at mit liv fungerer. Skal jeg ud og løbe, skal jeg være to timer sammen med kæresten om dagen, skal jeg kigges dybt i øjnene eller skal vi gå ud sammen og opleve verden sammen.

Forestil jer, at i kan vælge frit, hvad skal der så til for at hverdagen er skøn, kærlig og varm?

Har du svært ved at ændre på den dårlige spiral, så ring for at booke en aftale – jeres parforhold er det hele værd. Ring på telefon 3048 2372 – book en parsamtale og start jeres nye år med fokus på kærligheden.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon. Skriv, ring, send en ven – gør det nu!