31 maj 2016

Parforhold

Hvad forventer vi mere – når nu børnene er flyttet hjemmefra?

Er der et liv efter børnene… sammen?
Hvad forventer du af livet med din partner?

Nu er der gået 18-25 år med børn, som har givet dig og din partner masser af dejlige oplevelser og glæder, samt lidt sorger og bekymringer. Og det kan såmænd godt fortsætte, for sådan er det at have børn: Livet er fyldt med gode oplevelser, som I kan vælge at dele med jeres børn.
Men tager I stilling til, hvordan forældreskabet skal fylde, når børnene er taget hjemmefra?

Får I sat jer ned og kigget lidt på, hvad I har lyst til at fylde jeres liv med, når nu der er masser af tid? Får I taget stilling til, om I vil være parat til at reagere på hver en lille ting, der opstår hos jeres nu voksne børn? Fortsætter I blot med at være dem, der stiller op, hver gang de har brug for hjælp, penge eller en hjælpende hånd?

Får I tænkt over, hvordan I ønsker at leve livet, udleve drømmene, lave aftaler med jeres livspartner og bedste ven? Måske skal I tage en snak om, hvordan I allerhelst vil have livet nu, hvor I har tid til jer selv og hinanden igen. Der er måske dukket noget op igennem årene, som I har lagt lidt på hylden, fordi børnene har fyldt meget i perioder.
Får I lavet status på jeres parforhold og får I bedt om det, som I behøver? Tør du være ærlig overfor din partner om dit behov, din lyst, dine ønsker?

Det er en rigtig god øvelse at sætte dig sammen med din partner en aften. Skriv hver især ned, hvad I ønsker jer af parforholdet, hvad I forventer og hvad I gerne vil have.
Bagefter kan I tage en snak om forventningerne og måske blive enige om, hvordan resten af jeres liv skal se ud.
Fordelen er, at I sammen finder vejen til at vokse sammen – vokse i samme retning og komme tættere på hinanden. Fordelen er, at I kan glædes sammen over de fantastiske timer, som I kommer til at have sammen.

Erfaringer viser, at rigtig mange par får mest ud af at tage den slags samtaler sammen med en terapeut. For min fornemmeste opgave er at hjælpe jer til, at I når jeres forventninger og får opfyldt jeres ønsker. Det kan normalt klares på 5 x 50 minutter.

Book den første time her eller kontakt mig

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon. Skriv, ring, send en ven – gør det nu!