27 dec 2015

Parforhold

”kender du det…?

At det ene ord tager det andet, og lige pludselig har du fået sagt til kæresten, at hun skal tage og skride, for du gider bare ikke høre mere på hendes brok?

Narrjj, det sker ikke for mig, kun for de andre…”

Super godt, for så behøver du ikke læse videre..

Men fakta er, at rigtig mange mennesker har lært at tale sådan med hinanden. Jeg har hørt ”ja, vi skændes – og sådan et lille skænderi renser da luften…”

Det er jeg ikke enig i. Jeg tror på, at vi kan leve i et parforhold uden skænderier. Men hvem skal stoppe det? Det skal den person, som først opdager ubehaget da… Selvom afstanden er stor. Selvom det mærkes som om det tætte bånd er væk. Selvom frygten for afvisning er altovervejende og du tænker, denne gang kan vi ikke mødes.

Ræk ud og vis din partner, hvordan du føler og tænker og gør dermed dit parforhold stærkt og unikt.

Har du svært ved at ændre på den dårlige spiral, så ring for at booke en aftale – jeres parforhold er det hele værd. Ring på telefon 3048 2372 – book en parsamtale og start jeres nye år med fokus på kærligheden.

Vil du have 15 minutter gratis?

Hvis du har lyst til at bestille et gratis kaffemøde og høre mere om et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får intens opmærksomhed i 15 minutter i min klinik eller på telefon. Skriv, ring, send en ven – gør det nu!