Er du parat til udvikling, så læs videre.

“A mentor is not someone who walks ahead of us to show us how they did it. A mentor walks alongside us to show us what we can do” siger Simon Sinek. Lad mig gå ved siden af dig i en periode og give dig nogle muligheder, som du ikke selv havde set. Som psykoterapeut og parterapeut hjælper jeg dig til overblik over de livsområder, som du har behov for. Jeg har altid akutte tider.

Jeg giver dig:

♥ værktøjer til afklaring – i parforhold, i job og i livet generelt
♥ muligheder for at gro, få ro, glæde og overblik tilbage i dit liv
♥ støtte til stresshåndtering

Jeg giver dig overblikket over din tilfredshed i alle livsområder, sådan at du med støtte kan finde udviklingsområder i dit tempo. Ingen af os går gennem livet uden at have brug for inspiration. Hvis du ønsker at vide, hvad forskellen er på en psykiater, en psykolog og en psykoterapeut, kan du læse mere her. Klik på læs meget mere om mig, hvis du er nysgerrig på mig og min person. Det allervigtigste skridt har du taget. At finde mig. Nu mangler du blot at ringe for en tid. Hvis du hellere vil skrive, så gør det her. her.

 

Kærligst Helene

Psykoterapeut og parterapeut Helene Mau

Seneste blog fra din psykoterapeut Helene Mau

Din psykoterapeut og parterapeut i Valby

Er du parat til udvikling, så læs videre.

Søger du en kompetent psykoterapeut eller blot en mentor?

"A mentor is not someone who walks ahead of us to show us how they did it. A mentor walks alongside us to show us what we can do" siger Simon Sinek. Lad mig gå ved siden af dig i en periode og vise dig nogle muligheder, som du ikke selv havde set.

Jeg tilbyder dig:

♥ støtte til afklaring - i parforhold, i job og i livet generelt

♥ støtte til at få ro og glæde tilbage i dit liv

♥ støtte til stresshåndtering

Hvad forskellen er på en psykiater, en psykolog og en psykoterapeut, kan du læse mere om på siden om mig. Klik videre, hvis du er nysgerrig. Det allervigtigste skridt har du taget. At finde mig. Nu mangler du blot at ringe for akut tid.

Kærligst Helene

30 48 23 72 Ring nu!
Kærlighedssprog
02 nov. 2021
Kærlighedssprog

Jeres kærlighedssprog fortæller noget om forskelle imellem jer. Hvordan I hver især ønsker at vise kærlighed og hvordan I gerne vil modtage kærlighed. Testen, som jeg henviser til nedenfor, er en øjenåbner for de fleste. Jeg bruger den i min praksis, når den ene part for eksempel føler sig afvist af den anden. Eller når

Læs mere
01 nov. 2021
Hvad er du bange for – på arbejdet?

Sygdom på arbejdet er ofte noget, der gemmes væk. Uanset om det er psykisk eller fysisk sygdom. Nul tolerance overfor os selv, når vi er syge og nul tolerance over for de andre, som pålægger os alt det arbejde, som kollegaen skulle have taget, men så blev han eller hun syg. “Det kan simpelt hen

Læs mere
Angst
08 okt. 2021
Fra unormal til normal

Sikke en overskrift, ikke? Fra unormal til normal med en diagnose. Pyhhh – det er helt vildt for mig at skrive det her. For nu er der “ingen vej tilbage”… og i de gode gamle dage (for 10 år siden) ville jeg slet ikke have været i stand til at sige det højt eller skrive

Læs mere

Samarbejdspartnere

Mau Coaching, din psykoterapeut og parterapeut i Valby, har gennem tiden arbejdet med blandt andre:

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.