Book tid

Book tid i min kalender

At booke en tid hos parterapeut Helene Mau, altså mig, kan du nemt og sikkert gøre her på siden. Du klikker blot på den ønskede dato og hvis jeg har ledige tider, vil du kunne se dem. Vælg din foretrukne tid og du bliver automatisk guidet hen til betalingsdelen. Så er du sikker på, at tiden er i kalenderen hos mig og hos dig.

Det eneste krav, jeg har til dig, er at du giver besked, hvis du er nødt til at flytte aftalen. Dette for at der er mulighed for at en anden kunde kan få tiden. For tiden er der ikke så mange timer i kalenderen og derfor kan du med fordel booke flere tider på en gang. 

Hvis du ønsker at købe en pakke, så bestil blot en tid, betal for denne og så aftaler vi et pakkeforløb med rabat, når du kommer til første samtale, nemlig rådgivningssamtalen.

Du kan læse mere om prispolitikken og andre gode råd her.