Gratis første samtale – tidsbestilling

 

Book 15 min gratis første samtale med mig – et kaffemøde, en inspirationskilde, den første samtale, det første “se-mig-an” møde. Jeg ved hvor vigtigt det er, at kemien er i orden og på denne første samtale kan du møde mig, se mine lokaler og få en ide om, hvorvidt du kan arbejde sammen med mig. Denne første samtale er gratis. Ved afbestilling kan du ikke genbestille en gratis intro samtale. Skriv blot i kalenderens tekst felt, at du vil have 15 min gratis.

At booke tider hos en psykoterapeut uanset om det er første gang eller 10.ende gang

Måske tænker du over, hvorfor du skal booke tider her og ikke via en reel kontakt. Jeg arbejder med forskellige opgaver i løbet af dagen og kan derfor være svær at træffe, hvorfor jeg har valgt at lave et online booking system. Det betyder, at du altid kan se ledige tider. Du kan booke din første samtale og du kan booke tider i lang tid fremover, hvis du har købt et forløb. På den måde sikrer du dig lige de tider, som du gerne vil have.

1.Vælg den ønskede dato og tid. Tiden bliver “grøn” når du har klikket to gange.
Bemærk – de mørkegrå datoer er allerede bookede tider. De røde tider er lukkede dage eller tider.

2. Indtast dine personlige informationer og klik på “send”. Ved et kaffemøde, skriv blot dette i tekstfeltet Besked / note.

3. Du modtager med det samme en bekræftelse på din tid – hvis ikke, så er den muligvis røget i dit SPAM filter.

Når du booker tider her – enten til et kaffemøde / den første samtale, en enkelt time /et enkelt produkt, modtager du efterfølgende faktura og kan betale med bankoverførsel eller direkte mobilepay. Kaffemødet/intro samtale er selvfølgelig gratis og du vil blot blive ringet op eller mødes med mig, alt efter hvad vi aftaler. Hvis du har specielle ønsker, så skriv det hellere end gerne i feltet Besked / note.

 

 

 

Pakkeløsninger

Hvis du gerne vil bestille en pakke, vil jeg bede dig ringe forinden, så vi kan aftalt første møde på telefon. Hvis jeg ikke kan tage telefonen, ringer jeg retur snarest muligt derefter, eller når det passer dig.

 

Ekstra ved den første samtale “Rådgivningssamtalen”

Jeg arbejder udfra et biopsykologisk fundament, som du kan læse meget mere om her. Men kort fortalt betyder det, at vi fødes med den samme biologiske arv og dertil lægges den sociale arv, som gør os til de mennesker, vi er. På første samtale vil jeg gerne drøfte dette fundament med dig, så du er helt sikker på, at du får den rette støtte. Denne første samtale er derudover lidt længere end de efterfølgende, men det er blot fordi vi skal hele vejen rundt om dig, så jeg ved præcist hvordan jeg bedst kan støtte dig i din helt egen livsrejse.

Ved ønske om møder i Århus og Ålborg, så skriv en besked og jeg kontakter dig for aftale.

 

Se siden om priser for yderligere oplysninger.