Gratis første samtale – tidsbestilling

 

Book 15-30 min gratis første samtale med mig – et kaffemøde, en inspirationskilde, den første samtale, det første “se-mig-an” møde. Jeg ved hvor vigtigt det er, at kemien er i orden og på denne første samtale kan du møde mig, se mine lokaler og få en ide om, hvorvidt du kan arbejde sammen med mig. Den første samtale på 15-25 min. er gratis, hvis du kommer. Ved afbestilling kan du ikke genbestille en gratis intro samtale.

Du kan bestille tid i 3 byer.

Valbygårdsvej 64 B

2500 Valby

Niels Ebbesens Gade 4

9000 Ålborg

Helgenæsgade 6

8000 Aarhus C

Når du booker tider her – enten til et kaffemøde / den første samtale, en enkelt time /et enkelt produkt, modtager du efterfølgende faktura og kan betale med bankoverførsel eller direkte mobilepay. Kaffemødet/intro samtale er gratis og du vil blot blive ringet op eller mødes med mig, alt efter hvad vi aftaler. Hvis du har specielle ønsker, så skriv det hellere end gerne i feltet Besked / note.

 

Pakkeløsninger

Hvis du gerne vil bestille en pakke, vil jeg bede dig ringe forinden, så vi kan aftalt første møde på telefon. Hvis jeg ikke kan tage telefonen, ringer jeg retur snarest muligt derefter, eller når det passer dig.

 

At booke tider hos en psykoterapeut uanset om det er første gang eller 10.ende gang

Måske tænker du over, hvorfor du skal booke tider her og ikke via en reel kontakt. Jeg arbejder med forskellige opgaver i løbet af dagen og kan derfor være svær at træffe, hvorfor jeg har valgt at lave et online booking system. Det betyder, at du altid kan se ledige tider. Du kan booke din første samtale og du kan booke tider i lang tid fremover, hvis du har købt et forløb. På den måde sikrer du dig lige de tider, som du gerne vil have.

1.Vælg først dit produkt i rullemenuen “vælg ydelse” – for eksempel “kaffemøde” og derefter vælger du ledige datoer. Bemærk – de mørkegrå datoer er allerede bookede tider.

2. Indtast dine personlige informationer og klik på “send”.

3. Du modtager med det samme en bekræftelse på din tid – hvis ikke, så er den muligvis røget i dit SPAM filter.

 

Ekstra ved den gratis første samtale

Jeg arbejder udfra et biopsykologisk fundament, som du kan læse meget mere om her. Men kort fortalt betyder det, at vi fødes med den samme biologiske arv og dertil lægges den sociale arv, som gør os til de mennesker, vi er. På første samtale vil jeg gerne drøfte dette fundament med dig, så du er helt sikker på, at du får den rette støtte.

Ved ønske om møder i Århus og Ålborg, så skriv en besked og jeg kontakter dig for aftale.

 

Se siden om priser for yderligere oplysninger.

Jeg er stadig ikke ramt af nedlukningen, da jeg har mulighed for at tage alle forholdsregler.

 

Hvis vi passer på hinanden og hjælper hinanden med at holde mit terapirum coronafrit, kan vi fortsætte vores betydningsfulde samtaler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desuden holder jeg mig selv udenfor smittefare ved fornuftig adfærd. Jeg lader mig teste forbyggende hver uge, og jeg lukker naturligvis ned, hvis jeg udgør nogen som helst smitterisici.

 

Har du en aftale hos mig, og får symptomer, bliver smittet, eller har været i nærkontakt med en smittet, beder jeg dig naturligvis give mig besked.

Hvis du må melde fra til en aftale på grund af corona, accepteres afbud med kort varsel uden normal afbudsbetaling.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig på:

                 

   30482372 /   info@helenemau.dk

 

Fortsat velkommen i trygge og coronasikre omgivelser - kærligst Helene

  • vi er allerhøjest 3 mennesker på 18 m2 og 2 m2 på 10 m2
  • vi holder den sikre afstand (2 m mellem stolene)
  • vi har ingen tæt fysisk kontakt
  • vi hoster og nyser i ærmet
  • jeg har håndsprit til fri brug i terapirummet og i fælles arealerne
  • jeg spritter/vasker egne hænder før/efter hver session
  • jeg spritter dørhåndtag, bord mv før hver session, der gøres ekstra grundigt rent, og jeg spritter stolene af mellem hver session
  • jeg lufter ud mellem hver session
  • det er altid muligt at vaske eller desinficere hænder på toilettet. Der er engangshåndklæder og der er naturligvis sæbe og håndsprit.
  • toilet rengøres og sprittes løbende efter brug mellem gæster. Du har dog også selv mulighed for at spritte og rense inden dit besøg.